Θ. ΤΖΗΜΕΡΟΣ: Ο ΣΥΡΙΖΑ «ΠΙΣΤΟΛΙΑΣΕ» ΤΗ ΧΩΡΑ

Σφοδρή επίθεση εναντίον ολόκληρου του πολιτικού συστήματος εξαπέλυσε από τη Λάρισα ο επικεφαλής της «Δημιουργίας Ξανά» Θάνος Τζήμερος, που παραχώρησε το απόγευμα της Παρασκευής συνέντευξη τύπου με αφορμή την περιοδεία του στη Θεσσαλία, κατηγορώντας μάλιστα το ΣΥΡΙΖΑ πως «πιστόλιασε» τη χώρα

και κάνοντας λόγο για «μνημείο εθνικής ντροπής» αναφερόμενος στη συμφωνία των Πρεσπών.

Με κεντρικό θέμα “ΚΙ ΟΜΩΣ, ΓΙΝΕΤΑΙ!” ο Θάνος Τζήμερος, πρόεδρος του κόμματος και Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής, αναφέρθηκε σε περιπτώσεις ανάπτυξης άλλων κρατών υπογραμμίζοντας πως το πολιτικό σύστημα αρνείται να κάνει ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις με αποτέλεσμα αντί η Ελλάδα να γίνει πρότυπο ανάπτυξης «να σέρνεται με την κοιλιά».

Δηλώνοντας υπέρμαχος της γραμμικής φορολόγησης του 12% ο Θ. Τζήμερος υποστήριξε πως το ίδιο το κράτος με την υπερφορολόγηση στερεί τη χώρα από το να παράξει πλούτο, ενώ πρόσθεσε πως οι αγορές είναι αυτές που τελικά θα κρίνουν τη φερεγγυότητα της Ελλάδας.

«Πληρώνουμε ΦΠΑ για να διορίζει το κράτος τους διαχρονικούς Καρανίκες», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τζήμερος, εκτιμώντας πως πάμε σε ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.

Απαντώντας σε ερώτηση του paidis.com για την επαφή του κόμματος με την κοινωνία και την προοπτική του ενόψει εκλογών ο κ. Τζήμερος τόνισε πως «η “Δημιουργία, ξανά!” συζητά με ανθρώπους που αντιλαμβάνονται πως λειτουργεί ο κόσμος και θα συμμετάσχει στις ερχόμενες εθνικές εκλογές αυτόνομα».

«Είμαστε το μοναδικό κόμμα κόντρα στον κρατισμό», πρόσθεσε, ενώ αναφερόμενος στη συμφωνία των Πρεσπών έκανε λόγο για μνημείο εθνικής ντροπής και μαύρη σελίδα του ελληνισμού.

«Όλα τα χρόνια η Ελλάδα σφύριζε αδιάφορα και τώρα φτάσαμε μπρος σε μια παραχάραξη της Ιστορίας», κατέληξε ο κ. Τζήμερος, ο οποίος αργότερα μίλησε σε πολιτική εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λάρισας.

Ειρήνη Παπουτσή

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ