ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΡΓΥΡΟΧΡΥΣΟΧΟΪΑΣ ΣΤH ΝΙΚΑΙΑ

Το «Εργαστήρι Κατασκευής Κοσμήματος» που λειτουργεί υπό την αιγίδα της αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ διοργανώνει από το 2008 σεμινάρια αργυροχρυσοχοΐας  για ερασιτέχνες χειροτέχνες οι οποίοι  θέλουν να εκφραστούν δημιουργικά χρησιμοποιώντας ως πρώτες ύλες το μέταλλο και τις ημιπολύτιμες πέτρες.

Στον εξοπλισμένο χώρο του εργαστηρίου οι μαθητές έχουν την δυνατότητα να διδαχθούν και να εφαρμόσουν στην πράξη όλες τις τεχνικές της κοσμηματοποιίας καθώς επίσης και την δυνατότητα να γνωρίσουν βασικούς τρόπους σχεδιασμού κοσμήματος όπως και τους τρόπους οργάνωσης ενός μικρού αλλά πλήρους εργαστηρίου στο σπίτι στο οποίο θα είναι εφικτή η κατασκευή έργων με κέντρο τις δικές τους ιδέες.

Τα μαθήματα κοσμήματος απευθύνονται τόσο σε αρχαρίους όσο και σε προχωρημένους χειροτέχνες. Αποσκοπούν στην πλήρη κατάρτιση του εκπαιδευόμενου σε σχέση με το χειροποίητο εικαστικό κόσμημα και στην πλήρη αυτονομία του/της μετά το πέρας του σεμιναρίου.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιούνται τις ημέρες Τρίτη ή Πέμπτη απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο στη Νίκαια και το μάθημα θα είναι δίωρο.

Η πρώτη συνάντηση θα είναι την Πέμπτη 11/10/2018 και ώρα 16:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο. Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε τα τηλέφωνα: 697 6813953 και 698 4261557.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ