ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

Ανακοίνωση της παράταξης για την προσχώρηση

Τα χέρια δόθηκαν και οι καρδιές μίλησαν.Από σήμερα και ο οικονομολόγος Αθανάσιος Α. Εμμανουήλ,  από τη Ροδιά, εντάσσεται στο ανθρώπινο δυναμικό της “Δράσης Πολιτών”.

Μετά την προσχώρησή του , ο κ. Εμμανουήλ δήλωσε: “Θεώρησα ότι ήρθε η ώρα να δημοσιοποιήσω την προσχώρησή μου στη “Δράση Πολιτών”.Πιστεύω πως η συγκεκριμένη παράταξη , με επικεφαλής τον Στέλιο Ροντούλη που συνεπικουρείται από πλειάδα αξιόλογων και ικανών συνεργατών , προσφέρει όλα εκείνα τα εχέγγυα για την προοδευτική αναμόρφωση του Δήμου Τυρνάβου  και ιδιαίτερα των εγκαταλελειμμένων σήμερα τοπικών κοινοτήτων.

Ο Δήμος μας έχει χάσει χρόνο και δυστυχώς αδυνατεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται στο χώρο της αυτοδιοίκησης  και της κοινωνίας . Δυστυχώς τα πλήγματα στην τοπική κοινωνία και οικονομία   είναι συνεχόμενα και δεν υπάρχει καμιά αντίδραση , γεγονός που καθίσταται μοιραίο για σημαντικά θέματα. Είναι κρίμα ένας Δήμος που έχει τόσα πλεονεκτήματα ,που θα μπορούσε να αποτελέσει παράδειγμα  ,ξεκινώντας από το ανθρωπινό δυναμικό και φτάνοντας στην δυναμική  πολυεπίπεδη και πολυμορφική οικονομία που διαθέτει , να καθίσταται ουραγός στην ανάπτυξη και άβουλος και βολικός συνομιλητής  στην καταστροφική πολιτική των   κεντρικών  εξουσιών .

Η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων των χωριών του Δήμου εκφράζει σε καθημερινή βάση την απογοήτευση και τη δυσαρέσκειά της για την εγκατάλειψη που βιώνουν από την παρούσα δημοτική αρχή και αυτό πρέπει να αλλάξει.Επιτέλους , πρέπει να πνεύσει ένας άνεμος αισιοδοξίας στις τοπικές κοινότητες , γιατί και οι κάτοικοι των περιοχών αυτών είναι δημότες που καταβάλλουν τα αναλογούντα τέλη και δεν ανέχονται να θεωρούνται  πολίτες δευτέρας κατηγορίας.

Το πολιτικό τοπίο στα χωριά μας θεωρώ πως μπορεί και πρέπει να αλλάξει με την πολιτική βούληση και τον δυναμισμό μιας νέας δημοτικής αρχής , η οποία δεν θα διακατέχεται από παλαιοκομματικές εμμονές και παρωπίδες, αλλά θα μάχεται για το κοινό καλό χωρίς τοπικές ή κομματικές διακρίσεις.

Εντάχθηκα , λοιπόν , με χαρά και με υψηλές προσδοκίες στη “Δράση Πολιτών”, ευελπιστώντας ότι το νέο ξεκίνημα που ευαγγελίζεται η συγκεκριμένη παράταξη θα πραγματώσει και τους δικούς μου πόθους για μια συνολική αναγέννηση των  επιμέρους τοπικών κοινωνιών του Δήμου Τυρνάβου “.

Δηλώσεις , επίσης , έκανε και ο επικεφαλής της Δράσης Πολιτών:”Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση καλωσόρισα σήμερα στη Δράση Πολιτών τον οικονομολόγο και σύμβουλο επιχειρήσεων κ. Αθανάσιο Α. Εμμανουήλ .Οι επιστημονικές γνώσεις , οι κοινωνικές ευαισθησίες και ο μειλίχιος χαρακτήρας του Θανάση με διαβεβαιώνουν ότι μπορεί να προσφέρει πολλά στο χωριό του, τη Ροδιά , και σε όλο τον Δήμο Τυρνάβου. Έτσι , διατηρώ την πεποίθηση ότι σήμερα η Δράση Πολιτών έγινε πλουσιότερη σε γνώσεις και ανθρώπινο κεφάλαιο , καθώς ενέταξε στις τάξεις της  έναν Πολίτη και έναν Άνθρωπο της αγοράς και της κοινωνίας που εμφορείται από τα ιδανικά της ανιδιοτελούς προσφοράς και αλληλεγγύης. Η Ροδιά και ο Τύρναβος αναμένεται να κερδίσουν πολλά από την πολιτική δραστηριοποίηση του Θανάση Εμμανουήλ”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ