ΣΤΑ 135 ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΤΗΣ ΝΔ Η ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΣΣΑ ΑΘΗΝΑ ΣΙΑΦΑΡΙΚΑ

Στη δημιουργία ενός καταλόγου 135 στελεχών που προέρχονται από το μητρώο του κόμματος και τα οποία θα είναι στην πρώτη γραμμή του αγώνα στις αυτοδιοικητικές και εθνικές εκλογές, προχώρησε η ΝΔ, θέλοντας με αυτή τη διαδικασία να δημιουργήσει μία πρώτη ομάδα κρούσης που θα είναι υποψήφιοι βουλευτές, δήμαρχοι, δημοτικοί ή

περιφερειακοί σύμβουλοι.

Μεταξύ αυτών των 135 στελεχών είναι και η Τυρναβίτισσα δικηγόρος Αθηνά Σιαφαρίκα, ο Λαρισαίος Μοριακός βιολόγος Γ. Καραβάνας και ο εκπαιδευτικός Στέλιος Ορφανάκης που κατοικεί στη Λάρισα και ο Αγιώτης οδοντίατρος Γιάννης Αναστασίου.

Μιλώντας στο paidis.com για την επιλογή της η κ. Σιαφαρίκα, τονίζει τα εξής:

“Είναι τιμή για μένα η επιλογή μου στο Μητρώο Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, την καινοτόμο και αξιοκρατική αυτή διαδικασία που τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου, Κυρ. Μητσοτάκη, τον οποίο και ευχαριστώ θερμά. Θα ήθελα, εντούτοις, να τονίσω ότι το Μητρώο Στελεχών συνιστά κατά κύριο λόγο τεκμήριο  επαγγελματικής και ακαδημαϊκής επάρκειας που είναι κρίσιμο να διαθέτει το πολιτικό προσωπικό.

Από εκεί και πέρα, όμως, στον πολιτικό στίβο, τα Στελέχη του Μητρώου θα βρεθούμε “στην πρώτη γραμμή της μάχης” δίπλα σε όλα τα πολιτικά στελέχη της ΝΔ, παλαιά και νέα, εντός και εκτός Μητρώου, στο κοινό εθνικό μέτωπο κατά του λαϊκισμού, της φτωχοποίησης και της ανασφάλειας που μας επιβάλλει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Η ψήφος στις επόμενες βουλευτικές εκλογές δεν θα είναι απλά κομματική. Είναι ψήφος εθνική και πατριωτική, η οποία θα κρίνει το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας. Στη μάχη αυτή θα δώσουμε όλοι δυναμικό “παρών”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ