ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ Η ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΝΑΚΑ – ΠΡΑΤΣΙΛΑ

Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης για την προσχώρησή της
Τα χέρια δόθηκαν και οι καρδιές μίλησαν.Από σήμερα και η Βικτωρία Νάκα -Πρατσίλα εντάσσεται στο στελεχικό δυναμικό της  “Δράσης Πολιτών”, ενισχύοντας αποφασιστικά την γυναικεία ομάδα  και την γενικότερη αυτοδιοικητική προσπάθεια της Παράταξης.

Στο πλαίσιο της σημαντικής αυτής προσχώρησης , έγινε η παρακάτω δήλωση από τον επικεφαλής της Παράταξης: “Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση υποδέχτηκα σήμερα στη Δράση Πολιτών την κυρία Βικτωρία Νάκα – Πρατσίλα. Είναι ένας ζωντανός άνθρωπος , μια εξαιρετική σύζυγος και μάνα δύο παιδιών και μια αγρότισσα που αντιμετωπίζει  καθημερινά τα άγχη και τα προβλήματα των γυναικών της υπαίθρου με ακατάβλητη αποφασιστικότητα και δύναμη ψυχής.
Παράλληλα , η Βικτωρία συμμετέχει ενεργά  στα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα του Δαμασίου ως γνήσιο γέννημα θρέμμα του τόπου της.Εμφορείται από  μια μεγάλη θέρμη προσφοράς  και οι συγχωριανοί της την περιβάλλουν με αγάπη και εκτίμηση , καθώς αναγνωρίζουν στο πρόσωπό της έναν άνθρωπο με αγωνιστική βούληση και με καθαρή καρδιά.Πιστεύω ότι η κ. Νάκα , με τη συνδρομή και την υποστήριξη της οικογενείας της και του εξαιρετικού συζύγου της , μπορεί να δώσει πολλά στην αναγέννηση του   Δαμασίου, ενός τόπου που κυριολεκτικά λατρεύει.Την καλωσορίζουμε , με τη διαβεβαίωση ότι θα σταθούμε αρωγοί στα όνειρα και τις προσδοκίες που τρέφει για το χωριό της , ένα μέρος που βρίσκεται πολύ  ψηλά στις προτεραιότητες της Δράσης Πολιτών “.
Ανταπαντώντας η κ. Νάκα στο καλωσόρισμα του κ. Ροντούλη  , προχώρησε στη δική της δήλωση : “Θεωρώντας ότι κάθε ώριμος πολίτης πρέπει, σε κάποια στιγμή της ζωή του, να μετέχει στα κοινά , δημοσιοποιώ σήμερα την ένταξή μου στη Δράση Πολιτών.Δύο λόγοι με ώθησαν στην καθαρά αυτοδιοικητική και ακομμάτιστη Παράταξη του κ. Ροντούλη : πρώτον , η βροντερή παρουσία που έχει σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν το Δαμάσι και ευρύτερα τον αγροτικό κόσμο του Δήμου και ,δεύτερον,  το ολοκληρωμένο σχέδιο που έχει για τη συνολική οικονομική και πολιτιστική αναβάθμιση του Δήμου , όπως πιστοποιείται από τις συνεχείς δημόσιες παρεμβάσεις που γίνονται από τον κ. Ροντούλη για όλα τα θέματα του Δήμου Τυρνάβου.Η Δράση Πολιτών επιτελεί με θαυμαστό τρόπο τον σημερινό θεσμικό της ρόλο , γεγονός που προσφέρει την εγγύηση ότι θα γίνει και μια αποτελεσματική δημοτική αρχή στο μέλλον.Γι αυτό είμαι υπερήφανη για την επιλογή μου και αποφασισμένη να  προσφέρω στην κοινό αγώνα της Παράταξης κάθε δυνατότητα που έχω για το κοινό καλό του χωριού μου  και του Δήμου.Καλώ μάλιστα τις γυναίκες -αγρότισσες να συστρατευθούν με τη Δράση Πολιτών, πέρα από κόμματα και χρώματα , γιατί η Παράταξη αυτή διαθέτει τις ιδέες ,  τη γνώση και τους ανθρώπους που μπορούν να διανοίξουν νέους ορίζοντες ελπίδας στον αγροτικό κόσμο της περιοχής μας “.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ