ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ 1ου ΕΠΑΛ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Εκδήλωση με θέμα «Αγροτική Ανάπτυξη, Περιβάλλον και Επαγγελματική Εκπαίδευση» θα πραγματοποιήσει ο Τομέας Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος  του 1ου ΕΠΑΛ Τυρνάβου, την Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018 στις 7:00 μ.μ., στο Εμμανουήλειο Πνευματικό Κέντρο Τυρνάβου.

Οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του Τομέα Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος του 1ου ΕΠΑΛ Τυρνάβου έχοντας ως απώτερους στόχους, αφενός μεν, να συμβάλλουν στην επίτευξη μιας αειφορικής διαδραστικής σχέσης του σχολείου με την κοινωνία, αφετέρου δε, να τεκμηριώσουν ότι ο Τομέας Γεωπονίας μπορεί να αποτελέσει μέσα από την εκπαιδευτική πράξη, βασικό μοχλό της αγροτικής και περιβαλλοντικής ανάπτυξης της περιοχής του Τυρνάβου, προχωρούν στην πραγματοποίηση της εν λόγω εκδήλωσης.

Οι προσκεκλημένοι ομιλητές κ. Ντίνος Μπλιάτσιος (Γεωπόνος), κ. Ζήσης Αργυρόπουλος (Χημικός Περιβαλλοντολόγος) και κ. Βιβή Γκανάτσιου (Εκπαιδευτικός 1ου ΕΠΑΛ Τυρνάβου)  είναι διακεκριμένοι επιστήμονες και επαγγελματίες, και θα αναπτύξουν θέματα σχετικά με την αγροτική ανάπτυξη, το περιβάλλον και την επαγγελματική εκπαίδευση, απαντώντας σε ερωτήσεις του κοινού (μαθητές, γονείς, αλλά και πολίτες που ενδιαφέρονται για τα συγκεκριμένα ζητήματα).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ