Η ΑΜΠΕΛΩΝΙΤΙΣΣΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΙΟΝΑ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης για την προσχώρησή της

Τα χέρια δόθηκαν και οι καρδιές μίλησαν. Από σήμερα και η αμπελωνίτισσα Χριστίνα Χιονά ανήκει στο στελεχικό δυναμικό της δημοτικής παράταξης “Δράση Πολιτών”.

Σχετικά με την προσχώρηση της κ. Χιονά , ο επικεφαλής της “Δράσης Πολιτών” δήλωσε : “Αισθάνομαι μεγάλη χαρά , διότι καθημερινά η γυναικεία πτυχή της Δράσης Πολιτών μεγαλώνει και ενισχύεται. Σήμερα είχα τη μεγάλη χαρά να καλωσορίσω στην Παράταξη τη Χριστίνα Χιονά από τον Αμπελώνα , έναν άνθρωπο με κοινωνικές ευαισθησίες και μεγάλη διάθεση προσφοράς στον Αμπελώνα και στον Δήμο μας γενικότερα.Ήδη η Χριστίνα , λόγω της επαγγελματικής της θέσης , έχει συνδράμει εκατοντάδες νέους ανθρώπους που φοίτησαν στην ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ και πλέον θέλει να επεκτείνει αυτή τη διάθεση προσφοράς που έχει σε όλους τους νέους ανθρώπους του Δήμου Τυρνάβου.Και, όπως ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί, η βούλησή της αυτή με χαροποιεί ιδιαιτέρως, γιατί στέλνει μήνυμα στη νέα γενιά του Τυρνάβου ότι στην Παράταξη μας υπάρχουν άνθρωποι που θα ενδιαφερθούν ενεργά για τις επαγγελματικές προοπτικές και ανησυχίες των νέων ανθρώπων”.

Δηλώσεις , όμως , έγιναν και από την κ. Χιονά : ” Η επιλογή που έκανα είναι μια συνειδητή επιλογή.Πιστεύω ότι ο κ. Ροντούλης , με τις γνώσεις και τον δυναμισμό του , μπορεί να προκαλέσει μια επανάσταση αναγέννησης στον Δήμο Τυρνάβου , που θα ωφελήσει ιδιαίτερα τους νέους ανθρώπους που θέλουν να ζήσουν και να φτιάξουν τις οικογένειές τους στον Τύρναβο και τον Αμπελώνα, χωρίς να υποστούν τα βάσανα του ξενιτεμένου.Για το καλό αυτής της νέας γενιάς του Τυρνάβου αξίζει να δοθεί ένας αυτοδιοικητικός αγώνας με τη Δράση Πολιτών και αυτό είναι το δικό μου κίνητρο συμμετοχής στον αγώνα αυτόν.Επιπροσθέτως , τρέφω την πεποίθηση ότι η Δράση Πολιτών θα προσέξει πάρα πολύ τον Αμπελώνα , τη γενέτειρά μου , και είμαι βέβαιη ότι οι σχετικές με τον Αμπελώνα πρόσφατες δεσμεύσεις της Παράταξης θα γίνουν πράξη. Καλώ τον κόσμο του Αμπελώνα να στηρίξει τη Δράση Πολιτών ως την τελευταία ελπίδα που έχουμε για να αφήσουμε πίσω μας την εγκατάλειψη και την καθυστέρηση που σήμερα βιώνει ο Αμπελώνας”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ