“ΙΕΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ” ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Κόντρα με φόντο την εκλογή του νέου μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμου, έχει ξεσπάσει στον Τύρναβο μεταξύ του πρώην δημάρχου Σταύρου Δόβα και του νυν δημάρχου Π. Σαρχώση, με τον πρώτο να ασκεί κριτική για την απουσία του κ. Σαρχώση τόσο από τη διαδικασία της εκλογής του μητροπολίτη, όσο και από τη χειροτονία του.

Ο πρώην δήμαρχος μέσω της εφημερίδας “Ελευθερία” άσκησε αυτή την κριτική κάνοντας λόγο για απαράδεκτη απουσία που απεμπολεί την ιστορία του Τυρνάβου και μάλιστα για όχι πρώτη φορά.

Αν μη τί άλλο η επιλογή του κ. Δόβα να επιτεθεί στη δημοτική αρχή για το συγκεκριμένο θέμα όταν για 4 ολόκληρα χρόνια δεν είχε αναδείξει κάποιο θέμα προβλημάτισε κάποιους στον Τύρναβο.

Πάντως σύμφωνα με στελέχη της δημοτικής αρχής με τους οποίους επικοινώνησε το paidis.com, έλεγαν ότι τον κ. Σαρχώση δεν τον αγγίζει η επίθεση Δόβα, αφού ο δήμαρχος και επικοινώνησε με το νέο μητροπολίτη για να τον συγχαρεί για την εκλογή του, αλλά και για να του εξηγήσει ότι η απουσία του από τη χειροτονία οφείλεται στην προγραμματισμένη από καιρό εκδήλωση των εγκαινίων του Πολιτιστικού κέντρου Δένδρων την κυριακή.

Σύμφωνα με τα ίδια στελέχη ο κ. Σαρχώσης θα είναι παρών στην ενθρόνιση του μητροπολίτη, τον οποίο προσκάλεσε στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για τη συμπλήρωση 200 χρόνων από το θάνατο του πολιούχου του Τυρνάβου Αγίου Γεδεών τον Δεκέμβριο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ