ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ Ο ΑΜΠΕΛΩΝΙΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΠΙΤΗΣ

Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης για την προσχώρησή του

Τα χέρια δόθηκαν και οι καρδιές μίλησαν. Από σήμερα και ο Αμπελωνίτης Χαράλαμπος Μπίτης εμπλουτίζει το ανθρώπινο δυναμικό της “Δράσης Πολιτών”.

Ενθουσιασμένος με την πορεία του συνδυασμού του , ο κ. Ροντούλης δήλωσε : “Η προσχώρηση του κ. Χαράλαμπου Μπίτη στη Δράση Πολιτών μάς γέμισε χαρά και αισιοδοξία. Ο Μπάμπης είναι ένα πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό και χαίρει μεγάλης εκτίμησης μεταξύ των συμπολιτών του.Δεν υπάρχει άνθρωπος στον Αμπελώνα που θα πει κακό λόγο για τον Μπάμπη.
Η ενασχόλησή του μάλιστα με τον χώρο της Εκκλησίας, των Προσκόπων και της Αιμοδοσίας πιστοποιεί το μεγάλο ενδιαφέρον του για την πρόοδο και την κοινωνική ανάπτυξη του Αμπελώνα , που συνοδεύεται και από ένα εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον  για τα ζητήματα που απασχολούν τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες του Δήμου Τυρνάβου.Φρονώ πως ο Μπάμπης έχει να προσφέρει πολλά στην κοινωνική πολιτική του Δήμου , εάν βεβαίως τιμηθεί με την ψήφο των συνδημοτών του.Η Δράση Πολιτών πιστεύει στις ικανότητές  του  και τον καλωσορίζει με μεγάλες προσδοκίες στις τάξεις της. Μπάμπη καλωσήρθες”.
Από την πλευρά του , ο κ. Μπίτης δήλωσε: “Επέλεξα τη Δράση Πολιτών , γιατί θαυμάζω την αγωνιστικότητα και το πατριωτικό φρόνημα του κ. Ροντούλη.Πιστεύω ότι ο άνθρωπος αυτός θα κάνει πράξη όσα επαγγέλλεται, καθώς έχει τόλμη , αισιοδοξία, εμπειρίες, σχεδιασμό και πάνω από όλα αστείρευτες γνώσεις και επιχειρήματα στον λόγο του.Θεωρώ ότι με τον Ροντούλη στο τιμόνι του Δήμου , οι ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες του Δήμου μας θα βρουν ένα στήριγμα , ένα αποκούμπι.Ένας άνθρωπος που στις αιμοδοσίες προσφέρει σταθερά το αίμα του για τους συνανθρώπους του , όπως ο Ροντούλης, είναι σίγουρο ότι θα ενδιαφερθεί προσωπικά για τους αναξιοπαθούντες συμπολίτες του.Πιστεύω στις κοινωνικές ευαισθησίες του κ. Ροντούλη και γι αυτό θεώρησα καθήκον μου να συνδράμω τη Δράση Πολιτών.Οι καιροί είναι δύσκολοι και γι αυτό απαιτούν έναν Ροντούλη στο τιμόνι του Δήμου Τυρνάβου.Ας τον βοηθήσουμε όλοι μας”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ