ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ “THAT’S LIFE” ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΜΥΛΟ 1927

Κυρίες και κύριοι και αγαπητά παιδιά That’s Life στο «Μύλο 1927» στη Λάρισα την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου. Μια παράσταση για το έτσι που είναι η ζωή.

Δηλαδή πώς έτσι;

Η ζωή είναι έτσι πάει να πει, χαρές, γέλια, δάκρυα, πόνος, επιτυχίες, έρωτες, σεξ, χωρισμοί, μοναξιές, παρέες, πάρτυ, απογοητεύσεις, ποτά, ξενύχτια, εκδρομές, γιορτές, απώλειες, λεφτά, αφραγκιές, ταξίδια, ό,τι δηλαδή γίνεται τραγούδι.

Η ζωή είναι έτσι σημαίνει ένα ατελείωτο πήγαινε έλα. Αλέ και ρετούρ.

Όπου δηλαδή πετυχαίνουμε και τον Πάνο Μουζουράκη. Στο αλέ και στο ρετούρ. Μπαίνει και βγαίνει από τη χώρα. Με το ένα πόδι να τσαλαβουτάει ακόμα στα νερά του Mamma Mia και το άλλο στις μουσικές σκηνές της Ελλάδας. L.A. – Αθήνα μια παράσταση δρόμος.

Ο Πάνος Μουζουράκης λοιπόν επιστρέφει. Κανονικά επιστρέφει γιατί είχε φύγει. Και στήνει ένα πρόγραμμα για όσα από την ζωή του και την ζωή μας τραγουδιούνται. Δηλαδή για όλα. Όπως μόνο εκείνος μπορεί και ξέρει να το κάνει αυτό το «όλα».

Τον συνοδεύουν οι μουσικοί

Ορέστης Πλακίδης (πλήκτρα, ενορχήστρωση)

Αναστάσιος Βούκης (τύμπανα)

Δημήτρης Φροσίνης (μπάσο)

Άγγελος Τσιμιδάκης (κιθάρα)

Σπύρος Λιβάνης (κιθάρα)

Στον ήχο ο Ηλίας Καρούμπαλης.

Μαζί του επίσης ο The Voice Άγγελος ………. γιατί ένας Άγγελος πάντα χρειάζεται στην ζωή. Δεν ξέρεις πότε θα τον χρειαστείς.

Όλα λοιπόν που είναι ζωή που έγινε τραγούδι χωράνε σε ένα πρόγραμμα. Με τα τραγούδια του Πάνου, άλλα από τα εξωτερικά, άλλα τα εσωτερικά, άλλα από τα εξωστρεφή και άλλα από τα εσωστρεφή.

That’s Life!

Oι πόρτες ανοίγουν – 21:00

Έναρξη – 22:00

12,00 € προπώληση (Βιβλιοπωλείο Καλτσάς)

15,00 € στην πόρτα

Πληροφορίες / κρατήσεις: 2410 254888

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ