ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ Ο ΑΜΠΕΛΩΝΙΤΗΣ ΝΙΚΟΣ ΒΑΡΣΑΜΗΣ

Η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης για την προσχώρησή του

Τα χέρια δόθηκαν και οι καρδιές μίλησαν.Από σήμερα και ο Αμπελωνίτης Νίκος Βαρσάμης ανήκει στο στελεχικό δυναμικό της “Δράσης Πολιτών”.

Με την ευκαιρία της προσχώρησης του κ. Βαρσάμη , ο κ. Ροντούλης προχώρησε σε σχετική δήλωση : “Υποδέχτηκα  σήμερα στη Δράση Πολιτών τον Νίκο Βαρσάμη , έναν πολύ αγαπητό στον Αμπελώνα άνθρωπο.Η μακροχρόνια παρουσία του Νίκου στα γήπεδα και οι τεχνικές του γνώσεις σίγουρα θα βοηθήσουν τη Δράση Πολιτών στα αντίστοιχα πεδία.Τον καλωσορίζουμε λοιπόν στην πολιτική μας οικογένεια, όντας βέβαιοι πως οι συμπολίτες του θα τον στηρίξουν με την ψήφο τους , καθώς είναι μια ηθικότατη παρουσία με έναν άμεμπτο χαρακτήρα, που έχει πολλά να δώσει στην Αυτοδιοίκηση και στον τόπο του”.
Δήλωση έγινε και από τον Νίκο Βαρσάμη : “Καλώ τους συνδημότες μου να εμπιστευθούν τη Δράση Πολιτών και τον Στέλιο Ροντούλη. Ήρθε η ώρα να δοκιμαστεί και ο κ. Ροντούλης ως δήμαρχος Τυρνάβου , αφού απέδειξε νωρίτερα  τις μεγάλες του ικανότητες στην κεντρική πολιτική σκηνή προς όφελος των αγροτών , των κτηνοτρόφων και γενικότερα της ελληνικής οικογένειας. Ο Τύρναβος , ως κατά βάσιν αγροτικός Δήμος,  δεν πρέπει να στερηθεί των υπηρεσιών του κ. Ροντούλη , ενός ανθρώπου δηλαδή που έμπρακτα αγωνίστηκε και αγωνίζεται για τα δίκαια του αγροτικού κόσμου. Από την πλευρά μου , θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για την εκλογική επικράτηση της Δράσης Πολιτών και για την δικαίωση του Στέλιου Ροντούλη , που αγόγγυστα , με αξιοσημείωτη σταθερότητα και ανιδιοτέλεια  , μοχθεί για τα συμφέροντα των Τυρναβιτών χρόνια ολόκληρα”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ