ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΔΙΑΦΩΝΙΩΝ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ – ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΡΙΚΑΙΩΝ

Δεν πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνάντηση του υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστα Γαβρόγλου με τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, καθώς λίγο πριν από τη συνάντηση ο τελευταίος σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου, απαίτησε -σε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους Δημάρχους

της Θεσσαλίας, οι συναντήσεις με τους οποίους πραγματοποιήθηκαν κανονικά- να είναι παρόντες και περίπου 20 εκπρόσωποι φορέων της πόλης (μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ, εκπρόσωπος του Μητροπολίτη κλπ.).

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρονται και τα εξής:

“Όπως ήταν φυσικό, η ενέργειά του δεν έγινε αποδεκτή από τον υπουργό ο οποίος υπενθύμισε στον δήμαρχο Τρικκαίων ότι είχε συμφωνηθεί να συναντηθεί με τον ίδιο, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Μιχάλη Λάππα και τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δ.Σ. Χρήστο Λάππα.

Μετά από αίτημα του Υπουργού κλήθηκε να είναι στη συνάντηση και ο Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας  Γιάννης Θεοδωράκης, καθηγητής στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με έδρα τα Τρίκαλα.

Το υπουργείο Παιδείας συνεχίζει κανονικά τον διάλογο με τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, πρώτου και δευτέρου βαθμού, επιμένοντας σε έναν ουσιαστικό διάλογο και όχι σε ένα διάλογο εντυπωσιασμού που υποκρύπτει άλλες σκοπιμότητες.

Αύριο ο υπουργός θα συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κων. Αγοραστό και αντιπεριφερειάρχες”.

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com