ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΥ

Την ευκαιρία να συσφίξουν ακόμα περισσότερο τις σχέσεις τους είχαν σήμερα διοίκηση, προπονητής και παίκτες του Αμπελωνιακού, κατά τη διάρκεια γεύματος που παρέθεσε το δ.σ. της ομάδας με την ευκαιρία της έναρξης της φετινής αγωνιστικής περιόδου αλλά και λόγω της πολύ καλής πορείας της ομάδας μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα.

Τους ποδοσφαιριστές καλωσόρισε ο πρόεδρος της ομάδας Τάσος Μαυρίδης, συγχαίροντάς τους για τη μέχρι τώρα πορεία τους στους αγώνες, και ζητώντας τους να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο την προσπάθειά τους.

Παράλληλα τόνισε ότι τόσο ο ίδιος όσο και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης θα βρίσκονται κοντά τους και κοντά στον προπονητή της ομάδας Κ. Μαντζιώκα προσπαθώντας να επιλύουν εν τη γενέσει όποιο πρόβλημα παρουσιαστεί.

Τέλος ενόψει των δύο πολύ δύσκολων παιχνιδιών της ομάδας με τον Ηρακλή Λάρισας το Σάββατο στον Τύρναβο και με το Σμόλικα την επόμενη εβδομάδα στη Φαλάνη ο κ. Μαυρίδης ζήτησε σοβαρότητα και υπευθυνότητα από όλους ζητώντας από το φίλαθλο κόσμο του Αμπελώνα και της περιοχής να στηρίξουν την ομάδα και να γίνουν ο 12ος παίκτης της.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ