ΔΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΧΩΝ Ο ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΦΡΙΞΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο πεζόδρομος της Φρίξου στη Λάρισα γεμίζει γεύσεις, μουσικές, αρώματα και χρώματα από τις 16 έως τις 18 Οκτωβρίου BARδON, ΕSTRELLA ,@THE ALLEY και Vintage in housepub σας προσκαλούν στο “Δρόμο των γεύσεων ” .

Καθημερινά από τις 12 το μεσημέρι μουσικά και καλλιτεχνικά δρώμενα σε συνδυασμό με εναλλακτικές γευστικές προτάσεις από όλα τα μέρη του κόσμου και πάντα στα πλαίσια του street food philosophy θα παρουσιάζονται σε κάθε γωνιά του πεζοδρόμου!

Γευσιγνωσίες, παρουσιάσεις νέων προϊόντων και τεχνικών από τους experts σε κάθε είδος θα λαμβάνουν χώρα καθημερινά στο “Δρόμο των γεύσεων “.

Την Τρίτη 16 Οκτ. οι Brandy Σουαρέ μετά από μια άκρως επιτυχημένη season επιστρέφουν στον πεζόδρόμο της Φρίξου για ένα μοναδικό live γεμάτο μελωδίες και χρώματα από άλλες εποχές με την πινελιά του 2018 !

https://www.facebook.com/brandysouare/

Oι Street Outdoors Soundsystem έρχονται την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου.

Πανελλαδικά το πιο γνωστό DJ Crew aποτελούμενο από τους Έλληνες Jiles John, Jose Amba & Polatof. Προσφέρουν μουσικές απολαύσεις χωρίς αυστηρά όρια στα επιλεγόμενα είδη καθώς στις τσάντες τους κουβαλούν από σύγχρονη house μέχρι σπάνια tracks της disco. Eίναι εξίσου γνωστοί για τα ημερήσια Street Outdoors party που διοργανώνουν ανά την Ελλάδα ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς, έχοντας κάνει μια αξιόλογη αναζήτηση σε μουσικές και εναλλάσσοντας μεταξύ τους με back to back DJ sets, φυσικά μαζί τους και ο Λαρισαίος Mr. Sibal.

https://www.facebook.com/StreetOutdoors/

Ραδιοφωνικοί παραγωγοί από το www.musicaradio.gr με live αναμεταδόσεις με δορυφορικό link και dj sets μεταφέρουν τον παλμό του μοναδικού street food festival της Λάρισας μέσω διαδικτύου σε όλο τον κόσμο.

Cocktail pop up bars παρουσιάζουν και μας σερβίρουν τις τελευταίες τάσεις στον κόσμο του cocktail.

H μπάντα των Folk n’ Roll έρχεται την Πέμπτη 18.10 και φέρνει τον ήχο του Ethnic – Ska – Balkan για να κλείσει οπως ακριβώς πρέπει αυτή τη γιορτή στον πιο φάνκυ πεζόδρομο της πόλης!

https://www.facebook.com/folknrollband/

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ