ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ Η ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΓΚΑΝΤΡΗ – ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης για την προσχώρησή της

Τα χέρια δόθηκαν και οι καρδιές μίλησαν. Από σήμερα και η κ. Νικολέττα  Γκαντρή – Παπακωνσταντίνου θεωρείται ενεργό μέλος της “Δράσης Πολιτών”.

Τούτου δοθέντος , έγιναν δηλώσεις από τον επικεφαλής της Παράταξης , κ. Στέλιο Ροντούλη: “Με ιδιαίτερη χαρά υποδέχτηκα στη Δράση Πολιτών μια νεαρή μητέρα, την κ. Νικολέττα Γκαντρή. Είναι συγκινητικό το γεγονός ότι νεαροί γονείς θέλουν να ενισχύσουν εκλογικά τη  Δράση  Πολιτών , γιατί αποδεικνύεται έτσι στην πράξη  η ελκυστικότητα της Παράταξης στους νέους ανθρώπους που επιθυμούν να ζήσουν και να μεγαλώσουν τις οικογένειές τους στον Τύρναβο.
Επιπρόσθετα , η ένταξη της Νικολέττας πιστοποιεί και κάτι ακόμα , την καθημερινή ενίσχυση του γυναικείου τμήματος του Συνδυασμού μας.Οι γυναίκες του Τυρνάβου, οι νοικοκυρές του Τυρνάβου , εκφράζουν με σαφήνεια την προτίμησή τους στη Δράση Πολιτών και αυτό είναι για εμάς ιδιαιτέρως τιμητικό και ελπιδοφόρο.Το σύνθημά μας είναι  “Όλα για τον Τύρναβο” και φαίνεται πως οι γυναίκες του τόπου μας αρχίζουν εμπράκτως να μας εμπιστεύονται και να επενδύουν τις προσδοκίες τους για έναν καλύτερο
Τύρναβο στη Δράση Πολιτών.
Διπλό, λοιπόν , το μήνυμα που στέλνει η ένταξη της  Νικολέττας Γκαντρή στη Δράση Πολιτών και γι αυτό την αγκαλιάσαμε όλοι με μεγάλη χαρά και εκτίμηση , υπογραμμίζοντας πως δεν θα διαψεύσουμε τα όνειρα και τις προσδοκίες της.Μια εξαιρετική σύζυγος , μητέρα και γυναίκα προσχώρησε στη Δράση Πολιτών και μας έκανε πολύ υπερήφανους. Καλωσήρθες Νικολέττα στην αυτοδιοικητική μας Οικογένεια”.
Δηλώσεις όμως έγιναν και από την κ. Γκαντρή: “Δεν θα μπορούσα σήμερα  να ενταχθώ σε άλλη Παράταξη.Πιστεύω απόλυτα στους ανθρώπους και στη δυναμική της Δράσης Πολιτών και θα προσθέσω κι εγώ το δικό μου λιθαράκι στην προσπάθεια που γίνεται από την Παράταξη για τη βελτίωση της καθημερινότητας  και την γενικότερη  πρόοδο του τόπου μας.Ευχαριστώ θερμά τον κ. Ροντούλη για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου και καλώ όλες τις γυναίκες του Τυρνάβου να αγκαλιάσουν με θέρμη τη Δράση Πολιτών, μια Παράταξη που βγήκε μέσα  από τα σπλάγχνα του Τυρνάβου για τους Τυρναβίτες”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ