Ρ. ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ: ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ

Η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Λαρισαίων Ρένα Καραλαριώτου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η σημερινή απόφαση του υπουργού Παιδείας κ. Γαβρόγλου να προχωρήσει, ουσιαστικά, σε ίδρυση ΑΕΙ στην Στερεά Ελλάδα, μέσω έρευνας που θα πραγματοποιήσει αρμόδια επιτροπή, χωρίς να έχει κάνει αντίστοιχη μελέτη για τη συνολική αντιμετώπιση του προβλήματος, αποδεικνύει καταφανώς τις μεθοδεύσεις του και τον εμπαιγμό του απέναντι στους φορείς της Λάρισας.

Ενώ ολόκληρη η πόλη μπαίνει σε διάλογο μαζί του με στόχο την διόρθωση των όποιων ανισοτήτων και στρεβλώσεων που επιφέρει το δικό του σχέδιο νόμου, αυτός δεν έχει κανένα πρόβλημα να ανακοινώσει την ίδρυση ολόκληρου ΑΕΙ στη Λαμία.

Έχοντας στο πλευρό του τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή ικανοποιεί ένα τοπικό κομματικό αίτημα, αποκαλύπτοντας με τον τρόπο αυτό τις πραγματικές του προθέσεις.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Καλογιάννης, ο οποίος συνάντησε μόνος του τον κ. Γαβρόγλου,-σε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους Δημάρχους  που συναντήθηκαν μαζί του-, οφείλει να τοποθετηθεί ξεκάθαρα και να συνταχτεί με το αίτημά μας: απόσυρση του νομοσχεδίου τώρα και συζήτηση από μηδενική βάση. Πλέον οι μάσκες έπεσαν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ