ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΟΥΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ!

Η αν. τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της ΝΔ Άννα Καραμανλή που έχει σχέσεις με τη Λάρισα, δεν προσπέρασε τα περί διαιτησίας και «στησίματος» που κατήγγειλε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Α. Κούγιας μετά το ματς της Ξάνθης και έτσι οι καταγγελίες Κούγια έφτασαν και στη Βουλή,

με την Άννα Καραμανλή να αναφέρεται στα όσα κατήγγειλε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ για τη διαιτησία και τις υπόγειες σχέσεις μεταξύ ομάδων.

Παράλληλα επισημαίνει και την πρόθεση της ΠΑΕ να κινηθεί νομικά διερευνώντας το ενδεχόμενο αλλοίωσης αποτελέσματος στο τελευταίο αγώνα της ομάδας για λόγους που σχετίζονται με το στοίχημα.

Η κ. Καραμανλή τονίζει ότι οι καταγγελίες πλήττουν την αξιοπιστία του Πρωταθλήματος και εμπλέκουν τις διοικήσεις ομάδων, υπογραμμίζοντας ότι δεν μπορεί να αιωρούνται κατηγορίες εναντίον τους. Ταυτόχρονα υπενθυμίζει ότι ο υφυπουργός Αθλητισμού εμμέσως χρηματοδοτεί το Πρωτάθλημα μέσω των τηλεοπτικών συμβολαίων που προσέφερε και έχει διαφημίσει τις ρήτρες που συνοδεύουν αυτά τα συμβόλαια, ως εγγύηση της διαφάνειας στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τέλος η «γαλάζια» βουλευτής καλεί τον κ. Βασιλειάδη να προχωρήσει στην άμεση διερεύνηση των καταγγελιών και τον ρωτά σε ποιες ενέργειες θα προχωρήσει για τη διασφάλιση της διεξαγωγής του πρωταθλήματος κάτω από συνθήκες διαφάνειας και απόλυτης αμεροληψίας.

Ε.Π.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com