ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΕΕ

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11η Μαρτίου 2018 η 2η Ειδική Συνεδρίαση της Αντιπροσωπείας του Τμήματος Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας του ΤΕΕ με θέματα την εκλογή Αντιπροέδρου Αντιπροσωπείας και Γενικού Γραμματέα Διοικούσας Επιτροπής.

Ο απερχόμενος Aντιπρόεδρος της Aντιπροσωπείας, Αχιλλέας Κέλλας ανέφερε σχετικά: «Ευχαριστώ το προεδρείο για την αγαστή συνεργασία και τους συναδέλφους για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Εύχομαι ολόψυχα καλή θητεία στον αντικαταστάτη μου και υπόσχομαι πως θα εξακολουθήσω να εργάζομαι για το κοινό συμφέρον των μηχανικών, που βάλλονται από παντού, μέσα σε δύσκολες συγκυρίες.»

Στη θέση του Αντιπροέδρου της Αντιπροσωπείας ανακηρύχτηκε ο Νικόλαος Χριστόδουλος. Απευθυνόμενος στους συναδέλφους δήλωσε: «Θέλω να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου εκλέγοντάς με Αντιπρόεδρο της Αντιπροσωπείας του τμήματος.  Η τιμητική πρόταση που μου έγινε για αυτή τη θέση και στη συνέχεια η ψήφος εμπιστοσύνης σας αποτελεί για μένα ιδιαίτερη χαρά και ευθύνη, καθώς μαζί θα συνεχίσουμε τον αγώνα που χρειάζεται ο κλάδος σε όλα τα επίπεδα, κόντρα στο κλίμα της απαξίωσης κάθε συλλογικής έκφρασης.»

Ο Βασίλης Γερογιάννης ανέφερε: «Θα ήθελα, ως απερχόμενος Γενικός Γραμματέας, να ευχαριστήσω, για την άψογη συνεργασία, τον Πρόεδρο και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, τον Πρόεδρο και τα μέλη της Αντιπροσωπείας και, ιδιαίτερα, τα διοικητικά στελέχη του ΤΕΕ Κ&Δ Θεσσαλίας για την υποστήριξη. Εύχομαι στον αγαπητό συνάδελφο, Αστέριο Νάρη, νέο Γενικό Γραμματέα της ΔΕ, καλή θητεία και επιτυχία στο έργο του.»

Ο νέος Γενικός Γραμματέας της Διοικούσας Επιτροπής, Αστέριος Νάρης, δήλωσε: «Ευχαριστώ τους συναδέλφους της Αντιπροσωπείας του Τμήματος, που συμμετείχαν στην Συνεδρίαση για Εκλογή Γενικού Γραμματέα της Διοικούσας Επιτροπής. Ευχαριστώ τον απερχόμενο Γενικό Γραμματέα, τον εξαίρετο συνάδελφο και φίλο Βασίλη Γερογιάννη, το ύφος και ήθος του οποίου μας δείχνει τον δρόμο που πρέπει να οδεύουμε όλοι μας, για να οδηγήσουμε τους Μηχανικούς και το Τ.Ε.Ε. ένα βήμα πιο μπροστά.»

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τόσο τον απερχόμενο Αντιπρόεδρο της Αντιπροσωπείας, Αχιλλέα Κέλλα, όσο και τον γραμματέα της Διοικούσας Επιτροπής, Βασίλη Γερογιάννη, για την άψογη συνεργασία που είχαμε μέχρι σήμερα καθώς και για την συμβολή τους στα δρώμενα του Τμήματος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Εύχομαι στους συναδέλφους κ.κ. Νικόλαο Χριστόδουλο και Αστέριο Νάρη, που αναλαμβάνουν από σήμερα, καλή και παραγωγική θητεία, προς όφελος των Διπλωματούχων Μηχανικών και του τεχνικού κλάδου γενικότερα. Όλοι μαζί συνεχίζουμε τον αγώνα για την προάσπιση των συμφερόντων των Μηχανικών, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητάς τους και την ενίσχυση του επαγγελματικού τους αντικειμένου» δήλωσε ο πρόεδρος του τμήματος, Νίκος Παπαγεωργίου, κατά τη λήξη της συνεδρίασης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ