ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ Η ΑΜΠΕΛΩΝΙΤΙΣΣΑ ΒΑΝΑ ΤΣΑΠΡΑΛΗ

Μετά από συνάντηση που είχε ο επικεφαλής της Δράσης Πολιτών, Στέλιος Ροντούλης, με την κ. Βάνα Τσαπραλή, ανακοινώθηκε η προσχώρηση της τελευταίας στην παράταξη.

Με αφορμή την ευνοϊκή κατάληξη της συνάντησης , έγιναν δηλώσεις από τον κ. Ροντούλη: “Είμαι περιχαρής λόγω της προσχώρησης της Βάνας στη Δράση Πολιτών.Έχει μια καταπληκτική προσωπικότητα και είναι ένα ιδιαίτερα αγαπητό άτομο, καθώς από τη θέση της στον ΟΑΕΔ  έχει συνδράμει εκατοντάδες ανθρώπους στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία.
Εξάλλου, από τη φύση της η Βάνα έχει μια χρυσή καρδιά και δεν ξέρει να λέει όχι σε κανέναν. Ο Αμπελώνας, στον οποίο κατοικεί, την εκτιμά και τη σέβεται και είναι έτοιμος να την ενισχύσει εκλογικά, αναγνωρίζοντας την προσφορά της χρόνια τώρα. Είμαι πεπεισμένος ότι η εκλογική δυναμική της Δράσης Πολιτών θα εκτιναχθεί στα ύψη με την παρουσία της Βάνας στο ψηφοδέλτιο. Την υποδεχόμαστε στην Παράταξη με θερμούς εναγκαλισμούς και την διαβεβαιώνουμε ότι θα πραγματώσουμε τα όνειρα προσφοράς που έχει για τον Δήμο Τυρνάβου”.
Από την πλευρά της, η κ. Τσαπραλή δήλωσε: “Πιστεύω στη Δράση Πολιτών και στον δυναμικό επικεφαλής της. Φρονώ ότι η συγκεκριμένη παράταξη είναι η μόνη που μπορεί να βγάλει από το τέλμα τον Δήμο Τυρνάβου. Έχει ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης και ο κ. Ροντούλης μπορεί να αποδειχθεί ένας καινοτόμος δήμαρχος, που θα διανοίξει νέους ορίζοντες στον τόπο μας.
Εντάσσομαι, λοιπόν, με μεγάλη χαρά στη Δράση Πολιτών, ευελπιστώντας ότι οι συμπολίτες μου θα επιδοκιμάσουν τις επιλογές μου, που έγιναν με μεγάλη ανιδιοτέλεια και με αγνή διάθεση προσφοράς. Καλώ τους συμπολίτες να εμπιστευθούν τη Δράση Πολιτών και τον κ. Ροντούλη, γιατί είναι ο μόνος που μπορεί να προκαλέσει μια ειρηνική επανάσταση στον Δήμο μας, που τόσο έχουμε ανάγκη στα δύσκολα χρόνια που διανύουμε”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ