“ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΗ” ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΔΑΜΑΣΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΥΡΝΑΒΟ

Δεν τα κατάφερε απέναντι στον Ηρακλή ο Αμπελωνιακός

Κατώτερος προηγούμενων εμφανίσεων ο Αμπελωνιακός δεν τα κατάφερε στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΛ με αντίπαλο τον Ηρακλή γνωρίζοντας την ήττα στην έδρα του με σκορ 0-2.

Πιο αποφασισμένοι οι παίκτες του Χατζηλιάδη προηγήθηκαν με τέρμα του Φώτου στο 28’, ενώ με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Γκιουρσιάνης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, σημειώνοντας το 0-2 στο 50’.

Ο Αμπελωνιακός επιχείρησε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό μειονέκτημα του αντιπάλου του, που από το 61’ αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Πάτση, ωστόσο οι όποιες επιθετικές ενέργειες δεν είχαν αποτέλεσμα, με το 0-2 να μένει μέχρι τέλους.

Αμπελωνιακός (Κώστας Μαντζιώκας): Χατζήνας Ν., Λιάκος Δ., Γούτος Ν., Φλέγγας Χ., Νικολακούλης Κ., Αλεξόπουλος Α. (70′ Συκιώτης Κ.), Αλεξανδρής Δ. (82′ Τεκέδης Γ.), Χατζούλης Ε., Μπέλτσιος Σ., Καριπίδης Μ. (59′ Δαλακώνης Χ.), Παπαγεωργίου Δ. (76′ Βαλατσός Ε.).

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης): Καραναστάσης Π., Πάτσης Σ., Φορτομάρης Ν., Ψωμολιάς Π., Γιαννακόπουλος Α., Ντιντής Α., Γκιουρσάνης Η. (88′ Καπετάνος Α.), Γκατζούλης Δ., Φώτος Γ. (76′ Ρέψης Χ.), Νάστας Α. (86′ Ζαφειρίου Σ.), Χριστίδης Ι. (68′ Λάμπρου Χ.).

«ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΗ» ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ

Ακόμη να γευτεί τη χαρά της αγωνιστικής νίκης ο Τύρναβος, που αν και προηγήθηκε δύο φορές του Δαμασιακού υποχρεώθηκε τελικά σε ισοπαλία με σκορ 2-2.

Σε ένα «γεμάτο» παιχνίδι οι Τυρναβίτες πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και ευτύχησαν να προηγηθούν στο 15’ με το Μπάκο, ωστόσο στο επόμενο 10λεπτο ο Δαμασιακός είχε απάντηση ισοφαρίζοντας σε 1-1 με σκόρερ το Γκαντρή.

Ο Τύρναβος έκλεισε ιδανικά το ημίχρονο αφού στο 44’ ο Κουτσοκέρας έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του, αλλά ο Δαμασιακός δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, με το Λούτσο στο 70’ να φέρνει το ματς στα ίσα.

Το τελικό σφύριγμα της λήξης βρήκε το παιχνίδι ισόπαλο με 2-2 και τον Τύρναβο με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Κουτσοκέρα στο 90’.

Δαμασιακός (Νίκος Χρόνης): Γκουτζουρέλας Κ., Γεωργατζιάς Γ. (60′ Σουγλής Σ.), Αμπατζίδης Α., Ντόκος Χ., Ιωαννίδης Ι., Τσιάλτας Θ. (c) (78′ Καρέντζος Α.), Γκαντρής Μ. (73′ Καλφούντζος Η.), Νάτσης Χ., Μουσιάρης Δ., Λούτσος Α., Σουγλής Κ. (46′ Τσεκούρας Π.).

Τύρναβος 2005 (Νίκος Παπανικολάου): Χαλκιάς Α, Καρράς Λ., Γανός Θ., Κουτσοκέρας Α., Αυλογιάρης Μ., Χαρισούλης Ι. (85′ Παπαγιαννούλης),  Μπάκος Κ., Πατσιωτός Σ. (81′ Νταναβάρας Δ.), Λόζος Ε., Κοκόμπελης Α. (40′ Τσούτσας Α.), Μπάκος Ι.(c), (77′ Ντονούδης Γ.).

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ