ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΖΙΑΤΖΟΥ

Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης για την προσχώρησή της

Τα χέρια δόθηκαν και οι καρδιές μίλησαν.Από σήμερα και η νοσηλεύτρια Κατερίνα Τζιάτζου εντάσσεται στον Συνδυασμό της  “Δράσης Πολιτών”.

Μετά την προσχώρηση της κ. Τζιάτζου, ο κ. Ροντούλης έκανε την παρακάτω δήλωση:” Το άρωμα γυναίκας στη Δράση Πολιτών διαρκώς ενισχύεται με εξαιρετικές υποψηφιότητες. Σήμερα είχα την χαρά να υποδεχτώ στην Παράταξη μια καταπληκτική  εργαζόμενη μητέρα, με μεγάλο απόθεμα ψυχής και προσφοράς στον συνάνθρωπο , την κ. Κατερίνα Τζιάτζου-Γκαραβέλη.
Ως νοσηλεύτρια έχει μάθει να διαχειρίζεται τον ανθρώπινο πόνο και να στηρίζει σωματικά και ψυχολογικά τον αναξιοπαθούντα  άνθρωπο.Αυτό είναι πολύ σημαντικό και εξηγεί το γιατί η Κατερίνα θα ήθελε , όπως μου ειπώθηκε, να ασχοληθεί ιδιαίτερα με την κοινωνική πολιτική του Δήμου Τυρνάβου.
Η στόχευσή  της με ενθουσιάζει και αναμένω να υποστηριχθεί από τους συνδημότες , για να μπορέσει να πραγματώσει τα όνειρά της στον κοινωνικό τομέα του Δήμου.Την ευχαριστώ θερμά για την επιλογή της και για το αμέριστο ενδιαφέρον που δείχνει για τους συνανθρώπους της σε καθημερινή βάση”.
Ανταπαντώντας , η κ. Τζιάτζου δήλωσε: ” Εντάχθηκα στη Δράση Πολιτών , γιατί εμπιστεύομαι τις ικανότητες των στελεχών της και τον προγραμματικό της λόγο , όπως έχει εκφραστεί πολλές φορές από τον κ. Ροντούλη.
Η ενασχόλησή μου με τα κοινά αποσκοπεί στο να συνδράμω , όσο είναι δυνατό , τις ευαίσθητες και ευάλωτες κοινωνικές ομάδες του Δήμου , γιατί πιστεύω ότι η αρωγή μιας δημοτικής αρχής στον χώρο αυτό μπορεί να ανακουφίσει τον ανθρώπινο πόνο , να δώσει ελπίδα και να μειώσει την απελπισία ολόκληρων οικογενειών .
Για μένα αυτή είναι η πεμπτουσία μιας ανθρωποκεντρικής  δημοτικής πολιτικής και για μια τέτοια αποτελεσματική πολιτική θα αγωνιστώ.Ευχαριστώ τον κ. Ροντούλη για την ευκαιρία που μου δίνει και θέλω να πιστεύω ότι δεν θα διαψεύσω τις προσδοκίες που έχει από μένα”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ