ΑΣΤ. ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ: ΟΡΑΤΗ Η ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Ανακοίνωση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Δράση Πολιτών”

Η παρούσα δημοσιοποίηση προκλήθηκε από τις αλλεπάλληλες διαμαρτυρίες των κατοικούντων πέριξ της Λαϊκής Αγοράς συμπολιτών μας , που σωρηδόν φτάνουν στη Δράση Πολιτών.

Οι περίοικοι οργισμένοι   διαμαρτύρονται για τη βρομιά , τα σκουπίδια και τις οσμές που επικρατούν στο χώρο της Λαϊκής , ιδιαίτερα μετά τη σαββατιάτικη λειτουργία της.Όπως καταγγέλλουν , ο χώρος μένει άπλυτος και γεμάτος σκουπίδια , με αποτέλεσμα να βιώνουν μια ανυπόφορη κατάσταση, που δεν μπορεί να γίνει ανεκτή.

Η  “Δράση Πολιτών” κατανοεί τις αιτίες της οργής των ενδιαφερομένων πολιτών και τους διαβεβαιώνει ότι η κατάσταση που σήμερα επικρατεί θα τελειώσει αμέσως μόλις η “Δράση Πολιτών”  αναλάβει , με τη βούληση των πολιτών , την ευθύνη διοίκησης του Τυρνάβου.

Προς το παρόν , όμως , καλούμε τη δημοτική αρχή να πλύνει και να καθαρίσει τον χώρο της Λαϊκής Αγοράς άνευ χρονοτριβής. Η κατάσταση πλέον έχει ξεφύγει και οι περίοικοι δεν είναι δυνατόν να θεωρούνται πολίτες δεύτερης κατηγορίας.Εξάλλου , δίπλα υπάρχει το 1ο Γυμνάσιο και οι μαθητές δεν πρέπει να βλέπουν μια τέτοια ντροπιαστική  κατάσταση, που προσβάλλει τον Δήμο μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ