ΣΤΗ “ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ” Ο ΑΚΗΣ ΤΖΟΥΛΗΣ

Ανακοίνωση της παράταξης για την προσχώρησή του

Τα χέρια δόθηκαν και οι καρδιές μίλησαν.Από σήμερα και ο φοιτητής της Γεωπονικής  Άκης ( Σταμουλάκης ) Τζούλης ανήκει στο στελεχικό δυναμικό της Δράσης Πολιτών. 

Ο επικεφαλής της Παράταξης , κ. Στέλιος Ροντούλης , μετά τη συνάντηση που είχε με τον κ. Τζούλη, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: ” Ένας νέος φέρελπις επιστήμονας , ο κ. Τζούλης Άκης, προσχώρησε σήμερα στη Δράση Πολιτών , δίνοντας μεγάλη χαρά στην αυτοδιοικητική μας οικογένεια. Λόγω των επιστημονικών του γνώσεων φιλοδοξεί να προσφέρει στον τομέα της αγροτικής ανάπτυξης και ευρύτερα στη ανάδειξη και προστασία του φυσικού περιβάλλοντος του Τυρνάβου.
Θεωρώ , επειδή ο Άκης είναι ένας νέος με σπάνιο ήθος και με αδαμάντινο  χαρακτήρα , ότι θα τιμηθεί με την έμπρακτη υποστήριξη των συνδημοτών του , ώστε να κάνει πράξη τα όνειρα που τρέφει για την παραγωγική ανασυγκρότηση του Δήμου Τυρνάβου.
Επειδή μάλιστα προέρχεται από μια αγροτική οικογένεια και βιώνει στο πετσί του τα προβλήματα της αγροτιάς , είναι βέβαιο ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό , για να μην μας απογοητεύσει.Εμείς τον περιβάλλουμε  με απεριόριστη εκτίμηση και εμπιστοσύνη και τον υποδεχόμαστε στη Δράση Πολιτών με ανοιχτές αγκάλες.
Καλωσήρθες Άκη”.
Ανταπαντώντας , ο Άκης Τζούλης δήλωσε: ” Θεώρησα αυτονόητη την ένταξή μου στη Δράση Πολιτών , καθώς είναι μια Παράταξη που μάχεται πραγματικά για τα συμφέροντα του αγροτικού κόσμου.Άλλωστε , η παρελθούσα  παρουσία του κ. Ροντούλη στη Βουλή και το έργο του ως Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης προσφέρουν τα εχέγγυα μιας δυναμικής και αποτελεσματικής παρουσίας της Δράσης Πολιτών στην επίλυση των αγροτικών προβλημάτων που ταλαιπωρούν έναν κατεξοχήν αγροτικό Δήμο , όπως είναι ο Τύρναβος.
Καλώ τον αγροτικό κόσμο του Τυρνάβου να εμπιστευθεί και να υπερψηφίσει μαζικά τη Δράση Πολιτών , γιατί θα βρει ένα αποκούμπι , ένα στήριγμα σε μια πολύ δύσκολη και δυσμενή συγκυρία.
Ο Τύρναβος χρειάζεται μια δυναμική δημοτική αρχή που να  ξέρει να παλεύει για τα δίκαια και τα συμφέροντα των Τυρναβιτών.
Φρονώ ότι η Δράση Πολιτών και ο κ. Ροντούλης προσφέρουν αυτή την εναλλακτική προοπτική και γι αυτό θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό , ώστε να ευοδωθούν οι εκλογικές στοχεύσεις της συγκεκριμένης Παράταξης”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ