ΜΕ ΡΟΖ ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΜΑΡΙ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Ο ιατρός Αθανάσιος Σάμερ Αμάρι μέσα από τη φωταγώγηση του “Ακτινολογικού του Κέντρου Σύγχρονη Ιατρική Απεικόνιση” συμμετέχει και δηλώνει παρόν στην Παγκόσμια Εκστρατεία Ενημέρωσης κατά του Καρκίνου του Μαστού, διαδίδοντας με τον τρόπο αυτό το μήνυμα της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης.

Η φωταγώγηση κτιρίων σε ροζ χρώμα είναι μία καμπάνια που πραγματοποιείται σε όλο τον κόσμο με κύριο στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του γενικού πληθυσμού για την σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού, μεταφέροντας συγχρόνως το μήνυμα:

“Το Προλαμβάνειν, είναι καλύτερο του Θεραπεύειν”.

Παράλληλα στον χώρο του ιατρείου διατίθενται δωρεάν σημαντικά ενημερωτικά φυλλάδια ενώ ο ιατρός παραμένει στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία και διευκρίνηση για το συγκεκριμένο θέμα.

Πρόσφατα μάλιστα ο κ. Αμάρι συμμετείχε στην ετήσια επιστημονική συνάντηση απεικόνισης μαστού που φέτος πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από την EUSOBI – European Society of Breast Imaging με συνδιοργανώτρια την ΕΕΑΜ – Ελληνική Εταιρία Απεικόνισης Μαστού.

Ένα από τα σημαντικότερα διεθνή συνέδρια, με περισσότερες από 950 συμμετοχές από όλο τον κόσμο, που θεωρείται νέο ρεκόρ για τα συνέδρια της EUSOBI, με κορυφαίους ομιλητές από όλη την Ευρώπη, καινοτόμες γνώσεις και τεχνολογίες, εξαιρετικές παρουσιάσεις και ζωηρές συζητήσεις για το μέλλον της απεικόνισης και της θεραπείας των παθήσεων του μαστού, σε μια άρτια οργανωμένη εκδήλωση.

Συνεχιζόμενη η επιστημονική κατάρτιση του Ακτινοδιαγνώστη κ. Αμάρι, σε ένα τόσο σοβαρό θέμα υγείας που απασχολεί καθημερινά όλο και περισσότερο τον γυναικείο πληθυσμό.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ