ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ Η ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΣΣΑ ΤΕΝΙΣΤΡΙΑ ΜΙΧΑΕΛΑ ΛΑΚΗ

Άλλη μια πολύ σημαντική διάκριση πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Μιχαέλα Λάκη, η οποία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στα 18άρια του 4ου Ε1 της χρονιάς, που διεξήχθη στη Λάρισα.

Μόλις στα 13 της χρόνια, η Μιχάελα Λάκη κυριάρχησε στο ταμπλό των κοριτσιών κάτω των 18 ετών του 4ου Ε1 του 2018, που φιλοξενήθηκε στον όμιλό της, Ο.Α. Φοίβος Λάρισας.

Σε 4 αναμετρήσεις, η νεαρή Λαρισαία αθλήτρια απώλεσε μόλις 4 games. Στη φάση των “16”, όπου πραγματοποίησε την πρεμιέρα της, κέρδισε την Παναγιώτα Πολυγένη με 6-0, 6-0. Με το ίδιο σκορ απέκλεισε και την Μελπομένη Κίτση στα προημιτελικά.

Στα ημιτελικά επικράτησε της Μαργαρίτας Χουλιάρα με 6-1, 6-2 και στον τελικό, που πραγματοποιήθηκε χθες, κέρδισε την Χριστίνα Ντάνου με 6-0, 6-1.

Αυτός ήταν ο πρώτος εγχώριος τίτλος στα 18άρια για την αθλήτρια του Φοίβου Μιχαλόπουλου. Έχει κερδίσει άλλους 2 σημαντικούς τίτλους σε μικρότερες ηλικιακές κατηγορίες, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στα 14άρια και το 2ο Ε1 στα 16άρια.

H Μιχαέλα είναι μια από τις πιο πετυχημένες τενίστριες στην ηλικία της και σε διεθνές επίπεδο. Βρίσκεται στο Νο. 38 της κατάταξης U14 στην Ευρώπη, ενώ φέτος έχει κατακτήσει 2 τίτλους στα 16άρια στα μονά σε επίπεδο Tennis Europe, στο Κιλκίς και στην Αριδαία.

Να σημειωθεί πως ήταν πρωταθλήτρια και στο διπλό των κοριτσιών στην κατηγορία των 18 ετών του Ε1 της Λάρισας, με συμπαίκτρια της Σεμέλη Δημητρακοπούλου.

Στην μεγαλύτερη ηλικιακή κατηγορία των αγοριών, πρωταθλητής ήταν ο Δημοσθένης Ταραμονλής, ο οποίος επίσης έκανε το “double”, καθώς κέρδισε και το διπλό, μαζί με τον Χρήστο Νικολούλη.

http://tennisnews.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ