ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ Η ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ ΤΕΓΟΥ

Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης για την προσχώρησή της

Τα χέρια δόθηκαν και οι καρδιές μίλησαν.Από σήμερα και η Μαριαλένα Τέγου ανήκει στο στελεχικό δυναμικό της “Δράσης Πολιτών “.

Για το γεγονός ο κ. Ροντούλης έκανε σχετικές δηλώσεις :” Μια νέα κοπέλα , η Μαριαλένα Τέγου , επέλεξε τη Δράση Πολιτών, για να προσφέρει στον τόπο της.Το γεγονός μας χαροποιεί και μας κάνει υπερήφανους, γιατί η Μαριαλένα είναι μια ιδιαίτερα  αγαπητή παρουσία που μετρά μόνο φίλους .
Πάντα είναι με το χαμόγελο  και με τον καλό λόγο στα χείλη  και θέλει να  δίνει χαρά στους συνανθρώπους της. Σέβεται τον κάθε άνθρωπο και αμέσως τρέχει να βοηθήσει μόλις κάποιος χρειαστεί την συνδρομή της.Με αυτόν τον χαρακτήρα λοιπόν δεν είναι περίεργο που αμέσως κέρδισε την αγάπη και την εκτίμηση των μελών της Παράταξης.
Η παρουσία της στη Δράση Πολιτών εξάλλου δείχνει τη δυναμική που έχουμε ως Παράταξη στη νέα γενιά του Τυρνάβου, γεγονός που μας ενθουσιάζει , αλλά και μας δημιουργεί επιπρόσθετο άγχος να ανταποκριθούμε όσο περισσότερο μπορούμε στις αγωνίες και στις προσδοκίες των παιδιών αυτών. Καλωσήρθες Μαριαλένα. Να ξέρεις ότι το φωτεινό σου χαμόγελο και η καλή σου καρδιά φωτίζει όλη τη Δράση Πολιτών “.
Από την πλευρά της , η Μαριαλένα Τέγου δήλωσε:
“Είμαι πολύ χαρούμενη και υπερήφανη που ανήκω στη Δράση Πολιτών. Η Παράταξη αυτή με εκφράζει απόλυτα και πιστεύω ότι εκατοντάδες νέοι άνθρωποι του Τυρνάβου έχουν την ίδια άποψη με μένα. Στη Δράση Πολιτών βλέπουμε την επόμενη δημοτική αρχή που θα αλλάξει και θα αναζωογονήσει τον Δήμο Τυρνάβου, στον οποίο θέλουμε , εμείς οι νέοι άνθρωποι, να μείνουμε και να δημιουργήσουμε.
Δεν θέλουμε να φύγουμε , θέλουμε να ριζώσουμε στον τόπο μας.Αυτά είπα στη συζήτηση που είχαμε με τον κ. Ροντούλη, τις γνώσεις και τον δυναμισμό του οποίου σέβομαι απεριόριστα.Ζήτησα η Δράση Πολιτών να γίνει ο εγγυητής και ο σκαπανέας του μέλλοντος των νέων Τυρναβιτών και βρήκα ευήκοα ώτα.
Γι αυτό και εγώ από την πλευρά μου υποσχέθηκα να δώσω έναν καλό και έντιμο αγώνα υπέρ της Δράσης Πολιτών και υπέρ του τόπου μου.Έχω την πεποίθηση ότι οι προσδοκίες μου θα γίνουν πράξη.Ευχαριστώ όλα τα μέλη της Παράταξης για την αγάπη τους στο πρόσωπό μου.Ανταποδίδω και θέλω να φανώ άξια της εμπιστοσύνης τους”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ