ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ

Θετική χαρακτηρίζεται η εξέλιξη με την συνένωση των Δημοτικών παρατάξεων . Πρέπει όμως να βρούμε τρόπο να συνθέσουμε και  να ενώσουμε ολόκληρη την κοινωνία .

Το βήμα που καταγράφηκε με τη συνένωση των παρατάξεων της κυρίας  Καραλαριώτου και του κυρίου Μαμάκου που συμμετέχουν στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λαρισαίων, ανοίγει και τον δρόμο για την τελική ευθεία των συνομιλιών  μέχρι να βγει λευκός καπνός για τον πλήρη εναγκαλισμό όλων των αντιπολιτευόμενων δυνάμεων του Δημοτικού Συμβουλίου και έτσι κάπως θα κλείσει και ένας κύκλος ιστορικός της τελευταίας πενταετίας όπου όλοι διδαχθήκαμε πολλά . Τις επόμενες μέρες τόσο με ανθρώπους του περιβάλλοντος μου όσο και με δημοτικούς φορείς  που με στηρίζουνε στην πορεία μου, θα εντείνουμε τις διαβουλεύσεις μας. Πιστεύω ότι οι επαφές και  οι συζητήσεις των επόμενων ημερών  με την κα Καραλαριώτου θα έχουν την έκβαση που επιθυμεί η κοινωνία, αλλά και  η κεντρική  ηγεσία  .

Η «επόμενη μέρα» είναι άκρως ενδιαφέρουσα –  για όλους τους εμπλεκόμενους εντός του Δημοτικού Συμβουλίου – εφόσον όλοι κινούμαστε  με γνώμονα το κοινό συμφέρον και οδηγό  την ενότητα . Το πιο ουσιαστικό είναι μια προγραμματική σύγκλιση που θα φέρει ακόμα πιο κοντά την αλλαγή στο Δήμο Λαρισαίων.

 

Μάριος Ξηρομερίτης –χειρουργός ουρολόγος

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ