ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΡΑΓΑΤΣΙΚΗΣ

Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης για την προσχώρησή του

Τα χέρια δόθηκαν και οι καρδιές μίλησαν. Από σήμερα και ο Τυρναβίτης Δραγατσίκης Γιάννης ανήκει στο ανθρώπινο δυναμικό της “Δράσης Πολιτών”.

Αναφερόμενος στην προσχώρηση του κ. Δραγατσίκη, ο επικεφαλής της Δράσης Πολιτών δήλωσε: “Με χαρά μεγάλη υποδέχτηκα στην αυτοδιοικητική παράταξη της Δράσης Πολιτών τον  Γιάννη Δραγατσίκη , έναν Τυρναβίτη που με μεγάλη διακριτικότητα και εντελώς αθόρυβα βοηθά για χρόνια συνδημότες που προέρχονται από ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες του Δήμου.Δεν με εκπλήσσει λοιπόν το γεγονός της ευρύτατης εκτίμησης και αποδοχής που είδα προς το πρόσωπό του , όταν κοινολόγησα την υποψηφιότητά του.

Ο Γιάννης είναι ένας  ταπεινόφρων άνθρωπος , που θέλει να προσφέρει χωρίς φανφάρες και υστεροβουλίες  και γι αυτό αρκετοί άνθρωποι τρέφουν αισθήματα βαθιάς εκτίμησης απέναντί του.Προσωπικά όμως με εντυπωσίασε η ανιδιοτελής φιλοδοξία που έχει να συμβάλλει με προτάσεις στην προστασία ευαίσθητων δημοτικών υποδομών , οι οποίες συχνά γίνονται αντικείμενο επιθέσεων και βανδαλισμών .

Ως γνωστόν , ο Γιάννης απασχολείται χρόνια στον τομέα της φύλαξης και έτσι η επαγγελματική του εμπειρία θα  είναι ιδιαιτέρως χρήσιμη στη Δράση Πολιτών , η οποία θεωρεί  τη φύλαξη των δημοτικών υποδομών ως μία εκ των βασικών της προτεραιοτήτων. Καλωσορίζω λοιπόν στη Παράταξη έναν άνθρωπο που λέει λίγα και πράττει πολλά , έχοντας την πεποίθηση ότι οι συνδημότες θα εκφράσουν στην κάλπη τα αισθήματα που τρέφουν γι αυτόν.Καλωσήρθες Γιάννη.

Σε περιβάλλουμε με την απόλυτη εμπιστοσύνη μας”.

Από την πλευρά του ο κ. Δραγατσίκης δήλωσε: “Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την εκλογική επιτυχία της Δράσης Πολιτών, γιατί πιστεύω στην αφοσίωση του Στέλιου Ροντούλη στα συμφέροντα των Τυρναβιτών. Χρόνια αγωνίζεται ο κ. Ροντούλης για το καλό του Δήμου και θεωρώ πως τώρα ήρθε η στιγμή της δικαίωσης.

Ο Δήμος Τυρνάβου πρέπει να αλλάξει βηματισμό και η Δράση Πολιτών έχει έτοιμο τον οδικό χάρτη της νέας πορεία και μάλιστα τον έχει δημοσιοποιήσει με αλλεπάλληλα δημοσιεύματά στον Τύπο.Πιστεύω ότι έφτασε ο καιρός  , για να ξεκινήσει μια επανάσταση στον Δήμο Τυρνάβου, που θα μας επιτρέψει να κερδίσουμε το χαμένο έδαφος. Οι οικογένειες και τα παιδιά μας το αξίζουν “.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ