ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΛ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Δεν κρύβουν την αγωνία και το φόβο τους γονείς μαθητών του ΓΕΛ Τυρνάβου από το Αργυροπούλι, εξαιτίας του σημείου που βρίσκεται η στάση του σχολικού λεωφορείου που μεταφέρει τα παιδιά τους από το χωριό στο σχολείο κάθε πρωί.

Οπως αναφέρει μητέρα μαθητή, το λεωφορείο σταματά απέναντι από το σχολείο και οι μαθητές που κατεβαίνουν και από τις δύο πόρτες του οχήματος είναι αναγκασμένοι χωρίς να έχουν ορατότητα να διασχίσουν έναν επικίνδυνο και με αυξημένη κυκλοφορία δρόμο και να κινδυνεύουν να χτυπηθούν από διερχόμενο όχημα.

Η ίδια μητέρα καλεί τους υπεύθυνους του ΚΤΕΛ αλλά και όλους τους εμπλεκόμενους να αναζητήσουν λύσης με τη μεταφορά της στάσης σε πιο ασφαλές σημείο μπροστά από το σχολείο ώστε να μην αναγκάζονται παιδιά να διασχίζουν επικίνδυνο δρόμο.

Την ίδια ώρα άλλοι γονείς σημείωναν με νόημα ότι είναι κρίμα τώρα που η μεταφορά των παιδιών γίνεται σύμφωνα με τις προδιαγραφές ασφαλείας με ευσυνείδητους επαγγελματίες οδηγούς να υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος λόγω του σημείου που σταματά το λεωφορείο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ