ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟ

Επιστροφή στην κορυφή του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΛ για τον Αμπελωνιακό που όχι απλά εκμεταλλεύτηκε το «στραβοπάτημα» του Φαλανιακού αλλά πέρασε εντυπωσιακά το εμπόδιο του Σμόλικα Φαλάνης επικρατώντας με 1-3!

Ο Αμπελωνιακός ευτύχησε να προηγηθεί στο 26’ όταν μετά από φάση διαρκείας ο Βαλατσός με δυνατό σουτ έγραψε το 0-1 για την ομάδα του, ενώ στην επανάληψη και στο 57’ ο Φλέγγας δοκίμασε το πόδι του, ο Γραβάνης εκτίμησε λάθος και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του για το 0-2.

Το παιχνίδι έγειρε για τα καλά υπέρ των φιλοξενούμενων όταν στο 79’ ο Ψύρρας δεν αστόχησε από κοντά για το 0-3, ενώ το μόνο που κατάφερε ο Σμόλικας ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής στο 81’, με το Μανακούσιο να μειώνει σε 1-3, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Σμόλικας Φαλάνης (Βασίλης Μπακογιάννης): Γραβάνης, Τσιρογιάννης (46′ Σπανός), Σέτζας (80′ Γκατζιούρας Β.), Μανακούσιος Θ., Σκούπρας, Μολάς, Μανακούσιος Δ., Μπέτσης, Μάτος (62′ Κόκκινος), Κακαβίτσης, Μακρής.

Αμπελωνιακός (Κώστας Μαντζιώκας): Χατζήνας, Αλεξόπουλος, Γούτος, Δαλακώνης, Λιάκος, Αλεξανδρής (83′ Φοδούλης), Νικολακούλης, Χατζούλης, Ψύρρας (90′ Καρυπίδης), Βαλατσός (71′ Παπαγεωργίου), Φλέγγας.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ