ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΟΙ 5 ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΑΕΛ

Για την ερχόμενη Πέμπτη 25 Οκτωβρίου ορίστηκε το αυτόφωρο των πέντε οπαδών της ΑΕΛ που συνελήφθησαν το βράδυ του Σαββάτου κατά τη διάρκεια επεισοδίων που σημειώθηκαν στην οδό Καρδίτσης, όταν μερίδα οπαδών που μετείχε σε πορεία συγκρούσθηκε με δυνάμεις της αστυνομίας.

Στην αίθουσα του Αυτόφωρου Πλημμελειοδικείου Λάρισας εμφανίστηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας πέντε οπαδοί της ΑΕΛ που συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων του περασμένου Σαββάτου, οι οποίοι και ζήτησαν και πήραν προθεσμία προκειμένου να δικασθούν την ερχόμενη Πέμπτη 25 Οκτωβρίου.

Οι πέντε οπαδοί, που κρατούνταν από το Σάββατο, μετά και τη χθεσινή παραπομπή τους στην Εισαγγελία κατηγορούνται για παραβάσεις της αθλητικής νομοθεσίας, ενώ άλλοι δύο ανήλικοι συλληφθέντες ηλικίας 15 και 17 ετών αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα.

Σημειώνεται πως στην είσοδο του Μεταγωγών τους πέντε συλληφθέντες περίμεναν συνοπαδοί τους που με υβριστικά συνθήματα κατά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ Α. Κούγια ζητούσαν την απελευθέρωσή τους, ενώ παρά την πρόταση της εισαγγελέως να αφεθούν ελεύθεροι μέχρι τη δίκη η έδρα αποφάσισε τη συνέχιση της κράτησής τους μέχρι και την Πέμπτη.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ