ΣΤΗΝ “ΑΝΙΚΗΤΟ ΑΛΟΓΟ ΙΚΕ” ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ

Εκδόθηκε απόφαση του δικαστηρίου την οποία θα εφεσιβάλει ο δήμος Τυρνάβου

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει ότι εκδόθηκε η απόφαση του δικαστηρίου που απέρριψε την αγωγή του δήμου Τυρνάβου για να ακυρωθεί η μεταβίβαση του προπονητηρίου των Δένδρων εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ, επικαλούμενη ενημέρωση της νομικής υπηρεσίας της ΠΑΕ. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

“1. Η Νομική υπηρεσία της ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι το Πολυμελές Πρωτοδικείο Λαρίσης εξέδωσε την απόφαση του και απέρριψε την αγωγή του Δήμου Τυρνάβου, που ζητούσε να ακυρωθεί η μεταβίβαση της εκτάσεως που η ΑΕΛ έχει τις εγκαταστάσεις του προπονητηρίου της και να επανέλθει η κυριότητα, τόσο της εκτάσεως όσο και των όσων εγκαταστάσεων έχουν ανοικοδομηθεί επ ‘ αυτής, στην κυριότητα του δήμου Τυρνάβου.

Κατόπιν αυτής της εξελίξεως η κυριότητα της συγκεκριμένης έκτασης αλλά και όλων των εγκαταστάσεων του προπονητηρίου στα Δένδρα ανήκουν κατά 100% στην εταιρεία Ανίκητο Άλογο ΙΚΕ η οποία έχει και την κυριότητα του 90% των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Η αξία τόσο της εκτάσεως όσο και των εξαιρετικών εγκαταστάσεων που έχουν ανοικοδομηθεί στο προπονητήριο των Δένδρων κατά τους μετριοπαθέστερους υπολογισμούς υπερβαίνουν το ποσό του 1.500.000€ και θεωρείται μαζί με τα προπονητικά κέντρα του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ και του Παναιτωλικού ως ένα από τα 5 καλύτερα προπονητικά κέντρα της Ελλάδος.

2. Επίσκεψη στα Δένδρα θα πραγματοποιήσει σήμερα ο κ. Αλέξης Κούγιας και θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση και συζήτηση τόσο με το προπονητικό τιμ όσο και με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας”.

Ο Δήμος Τυρνάβου

Με αφορμή τη σημερινή ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ, από το δήμο Τυρνάβου υποστηρίζουν ότι η απόφαση εκδόθηκε από το μονομελές Πρωτοδικείο Λάρισας και έχει αριθμό 217/18 και όχι από το πολυμελές όπως υποστηρίζουν από την ΠΑΕ.

Ο δήμος Τυρνάβου θα συνεχίσει να διεκδικεί το ακίνητο και θα ασκήσει έφεση κατά της συγκεκριμένης απόφασης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ