ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΟΥΓΚΟΥΣΤΑΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Ανακοίνωση της παράταξης για την προσχώρησή του

Τα χέρια δόθηκαν και οι καρδιές μίλησαν.Στην Παράταξη της “Δράσης Πολιτών” ανήκει από σήμερα και ο νεαρός Αμπελωνίτης Γκουγκουστάμος Δημήτρης.

Μετά την προσχώρηση του Δημήτρη Γκουγκουστάμου , ο κ. Ροντούλης έκανε δηλώσεις:
“Με χαρά μεγάλη υποδέχτηκα σήμερα στον Συνδυασμό μας τον νεαρό Αμπελωνίτη Γκουγκουστάμο Δημήτρη. Είναι ένας καλόκαρδος νέος που έχει πολλά όνειρα και σχέδια για τον Δήμο Τυρνάβου. Ασχολείται με τα ηλεκτρονικά συστήματα και δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα καλλιτεχνικά θέματα. Τα μέλη της Δράσης Πολιτών, όπως και οι συνδημότες του ,  τον αγαπούν ιδιαιτέρως και τον αποκαλούν το “χαμογελαστό παιδί” της Παράταξης , γιατί ποτέ δεν λείπει το χαμόγελο από τα χείλη του , όσο στενοχωρημένος κι αν είναι. Ο Δημήτρης εμφορείται από τα ιδανικά της Πατρίδας , της Θρησκείας , της Οικογένειας , του Εθελοντισμού και αυτοβούλως συνδράμει οποιαδήποτε εκδήλωση προωθεί τα εν λόγω θέματα. Είναι γενικά ένα παιδί με χρυσή καρδιά και γι αυτό είμαι βέβαιος ότι θα εκπλήξει πολλούς την ημέρα των εκλογών. Τον καλωσορίζω στη Δράση Πολιτών, με την πεποίθηση ότι τον αναμένει ένα λαμπρό πολιτικό μέλλον.Ο Δημήτρης έχει να δώσει πολλά στον τόπο του και οι συνδημότες του θα του το επιτρέψουν”.
Δήλωση  έγινε και από τον κ. Γκουγκουστάμο: “Εκτιμώ απεριόριστα τον κ. Ροντούλη και σέβομαι όλα τα μέλη της Δράσης Πολιτών. Θα αγωνιστώ μαζί τους για την ανόρθωση του Δήμου Τυρνάβου , καλώντας μάλιστα τους νέους ανθρώπους να υποστηρίξουν το αυτοδιοικητικό μας αδέσμευτο και ακομμάτιστο εγχείρημα. Ο Τύρναβος χρειάζεται ευφυείς τομές και ο κ. Ροντούλης θεωρώ ότι έχει τις ικανότητες , για να τις εισηγηθεί και να τις εφαρμόσει.Προσωπικά οραματίζομαι μια Αναγέννηση του Πολιτισμού στον τόπο μας και θα καταβάλλω κάθε προσπάθεια για την πραγμάτωση του στόχου αυτού. Μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της παράταξης θα φέρουμε την Άνοιξη στον Τύρναβο. Τώρα θα πάμε όλοι μαζί”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ