Γ. ΚΑΤΣΙΑΝΤΩΝΗΣ: ΔΗΛΩΝΩ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟΝ ΕΜΠΡΑΚΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΈΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

“Στα στρατιωτικά θεμέλια της Πατρίδας μας, που προασπίζουν την ασφάλεια μας, αξίζει να στεκόμαστε με σεβασμό, μεριμνώντας έμπρακτα για τα δικαιώματά τους” επισήμανε ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κατσιαντώνης, μιλώντας στο βήμα του αμφιθεάτρου του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας,

κατά τη διάρκεια της ημερίδας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ένωσης Στρατιωτικών.

Ο Γιώργος Κατσιαντώνης έκανε λόγο για καταστρατήγηση των δικαιωμάτων των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων από την κυβέρνηση, τονίζοντας τη θέση της Νέας Δημοκρατίας για κατάργηση του Νόμου Κατρούγκαλου, και επανεκκίνηση της χώρας με την εφαρμογή ενός νέου βιώσιμου ασφαλιστικού συστήματος.

Χαρακτήρισε απαράδεκτο το πλαίσιο για τις συντάξεις χηρείας ενώ έκανε λόγο για προεκλογικά τερτίπια της κυβέρνησης σε ότι αφορά τα αναδρομικά των στρατιωτικών, αφού εδώ και τρία χρόνια είχε γυρισμένη την “πλάτη” της στα εύλογα αιτήματά τους.

Ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε και στην πρόσφατη παρέμβασή του προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο , σε ότι αφορά την έμπρακτη υγειονομική υποστήριξη των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων  και των οικογενειών τους, επισυνάπτοντας το λεπτομερειακό έγγραφο της Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ, και ζητώντας του να ενεργήσει άμεσα στην πράξη…. αποδεικνύοντας ότι το 2018 δεν είναι μόνο στα λόγια… χρονιά μέριμνας στρατιωτικού προσωπικού.

Συνεχάρη θερμά την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, για την καταλυτική συμβολή τους στην προστασία και διεκδίκηση των συμφερόντων τους, ενώ χαρακτήρισε ως άκρως επιτυχή την ημερίδα της Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ, μέσα από την πλήρη ανάλυση των έγκριτων ομιλητών, για τα προβλήματα των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και τις προοπτικές επίλυσης τους.

Ο Γιώργος Κατσιαντώνης επισήμανε δε το σημαντικό ρόλο του καταξιωμένου δημοσιογράφου Γιώργου Αυτιά στην ενδιαφέρουσα συζήτηση, σημειώνοντας τη διαρκή, ακούραστη “μάχη” του επί πολλά έτη, στην έντιμη ενημέρωση του πολίτη, μέσα από τις αλάνθαστες πληροφορίες του για την οικονομία, την πολιτική, τις ειδήσεις για την κοινωνία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ