ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Πολλοί είναι οι κάτοικοι στο δήμο Τυρνάβου που δέχθηκαν τηλεφώνημα από γνωστή εταιρεία δημοσκοπήσεων για να πουν την άποψή τους για τα πρόσωπα που θέλουν να διεκδικήσουν το δήμο Τυρνάβου, αλλά και για το ποια θα είναι η επιλογή τους στις εθνικές εκλογές.

Τη δημοσκόπηση διενεργεί η εταιρεία “Palmos Analysis” και τα πρόσωπα που περιλαμβάνει είναι του νυν δημάρχου Π. Σαρχώση, του επικεφαλής της Δράσης Πολιτών Αστ. Ροντούλη, του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Αστ. Χατζηκράχτη, του Γιάννη Κόκουρα της νεοσύστατης δημοτικής κίνησης με αναφορά στη ΝΔ και των προερχόμενων από το ΠΑΣΟΚ Αθανασίου Σάμερ Αμάρι και Απόστολου Γκανάτσιου.

Και ενώ τα πρόσωπα είναι γνωστά αυτό που παραμένει άγνωστο μέχρι σήμερα είναι το ποιος παρήγγειλε τη δημοσκόπηση και αν θα ανακοινωθούν ποτέ τα αποτελέσματά της.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία δημοσκοπήσεων είχε συνεργαστεί σε δημοσκόπηση με το tvxs.gr του ευρωβουλευτή Στέλιου Κούλογλου ενώ είχε υποβάλει και μήνυση κατά του προέδρου της Ενωσης Κεντρώων Β. Λεβέντη για τα όσα είχε υποστηρίξει για δημοσκοπήσεις της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ