ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΕΚΟΣ

Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης για την προσχώρησή του

Τα χέρια δόθηκαν και οι καρδιές μίλησαν. Από σήμερα , ο προερχόμενος από τη Ροδιά αρτοποιός , Κώστας Μπέκος , ανήκει στο ανθρώπινο δυναμικό της Δράσης Πολιτών.

Με την ευκαιρία αυτή , ο κ. Ροντούλης έκανε την παρακάτω δήλωση: “Καλωσόρισα  με μεγάλη χαρά στην Παράταξη τον γνωστό αρτοποιό Μπέκο Κώστα.Είναι ένας σεβαστός επαγγελματίας και οικογενειάρχης , που χαίρει της βαθιάς εκτίμησης των συμπολιτών του.Ταυτόχρονα όμως ο Κώστας έχει την δυνατότητα , λόγω του επαγγέλματός του , να ασκεί  σιωπηλά και με διακριτικότητα ένα φιλανθρωπικό έργο που ελάχιστοι γνωρίζουν και επί του οποίου δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο για ευνόητους λόγους.Ο προσηνής και διαλεκτικός του χαρακτήρας, άλλωστε, τον έχει καταστήσει ιδιαίτερα αγαπητό στα στελέχη και τους φίλους της Δράσης Πολιτών, γεγονός που πιστοποιεί και την κοινωνική απήχηση του ανδρός.Τρέφω την πεποίθηση ότι ο Κώστας , στην περίπτωση που εκλεγεί, θα θελήσει να αφοσιωθεί στον τομέα της Πρόνοιας και της κοινωνικής αλληλεγγύης , καθώς αυτά είναι τα πεδία στα οποία δείχνει έναν ακάματο ακτιβισμό . Του εύχομαι καλή εκλογική πορεία , αντοχές και δύναμη, γιατί η Δράση Πολιτών και ο Δήμος χρειάζονται την φιλάνθρωπη ενεργητικότητά του.Και επειδή ζυμώνει ωραία , πιστεύω ότι θα μας μεταδώσει κι εμάς κάποια μυστικά , για να έχουμε μια καλή και επιτυχημένη προεκλογική ζύμωση”.

Δήλωση  έγινε και από τον προσχωρήσαντα Μπέκο Κώστα : ” Είμαι υπερήφανος για την ένταξή μου στη Δράση Πολιτών και ευχαριστώ τον  φίλο Στέλιο για την τιμή και τη χαρά που μου έδωσε. Θα ανταποδώσω με την κλιμάκωση των  προσπαθειών που θα καταβάλω για την εκλογική επικράτηση του Συνδυασμού , έτσι ώστε να μην διαψεύσω τους ανθρώπους που πίστεψαν σε μένα. Τέλος , ως επαγγελματίας φούρναρης , θα ήθελα να τονίσω για πολλοστή φορά ότι το κατάστημά μου θα είναι προσβάσιμο  σε όλο τον κόσμο που έχει πραγματική ανάγκη. Δεν είναι θέμα εθελοντισμού ή απλά αλληλεγγύης. Είναι θέμα καθήκοντος και κοινωνικής ευθύνης  , την οποία πιστεύω ότι δείχνουν όλοι οι αρτοποιοί στον ύψιστο βαθμό. Εύχομαι καλή πορεία στη Δράση Πολιτών και  σωφροσύνη κατά την υλοποίηση των προτάσεων και δεσμεύσεών   της.Οι πολίτες του Τυρνάβου περιμένουν πολλά από τον Ροντούλη και την ομάδα του”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ