ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΪ ΜΕ ΤΟ MANDELAS TOURS ΓΙΑ 6 ΗΜΕΡΕΣ

Δείτε το πρόγραμμα και τις νέες ώρες των πτήσεων που ανακοίνωσε το πρακτορείο

6ημερη εκδρομή στο Ντουμπάι διοργανώνει το διάστημα 16 – 22 Νοεμβρίου το τουριστικό γραφείο Mandelas tours από τον Τύρναβο. Το γραφείο ανακοίνωσε το πρόγραμμα της εκδρομής αλλά και αλλαγές στις ώρες των πτήσεων:

1η-2η  ΜΕΡΑ: ΤΥΡΝΑΒΟΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΝΤΟΥΜΠΑΪ– ΣΑΦΑΡΙ 4Χ4 – ΒΕΔΟΥΙΝΙΚΟ 16-17/11/18

Συγκέντρωση στο γραφείο μας στις 16:30 και αναχώρηση για το αεροδρόμιο της Θες/’ικης για την Πτήση μας μέσω Κων/πολης για το Ντουμπάι. Άφιξη, και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση. Νωρίς το απόγευμα με Jeep 4Χ4 θα ξεκινήσουμε για μία μοναδική περιπέτεια μέσα στην έρημο, όπου μετά από παιχνίδια με τα jeep στους αμμόλοφους και φωτογραφίες στο ηλιοβασίλεμα, θα καταλήξουμε σε Βεδουΐνικες τέντες.

Εκεί θα μας καλωσορίσουν σύμφωνα με την Αραβική φιλοξενία, προσφέροντας μας παραδοσιακό τσάι και θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μια μικρή βόλτα με καμήλες. Το Δείπνο απόψε είναι barbeque στην τέντα κάτω από τον ουρανό της Ερήμου, όπου θα παρακολουθήσουμε παραδοσιακούς χορούς.

Αργά το βράδυ θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας για διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ: ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ 18/11/18

Μετά το πρωινό ξεκινάμε για να γνωρίσουμε το κοσμοπολίτικο Ντουμπάι. Θα γνωρίσετε την πόλη με την μοναδική αρχιτεκτονική. Θα ξεκινήσουμε με το λαογραφικό μουσείο που βρίσκεται στο παλιό κάστρο Φαχίντι, περνώντας από την παραδοσιακή συνοικία Μπαστακία. Με το χαρακτηριστικό τοπικό ταξί του Creek την Abra θα περάσουμε στα πασίγνωστα παζάρια του Χρυσού και των Μπαχαρικών, που έρχονται όπως και παλιά από διάφορες χώρες της Ανατολής. Γεύμα σε πολυτελές επιλεγμένο εστιατόριο. Συνεχίζουμε την ξενάγηση μας με την περιοχή της Τζουμέιρα με τις μονοκατοικίες και την μοναδική της παραλία. Περνώντας τη Λεωφόρο του ΣείχηΖάϊεντ, τον δρόμο όπου είναι μαζεμένοι περίπου 250 ουρανοξύστες, κατευθυνόμαστε στο Τζαμί της Τζουμέιρα όπου θα κάνουμε μία στάση για φωτογραφίες εξωτερικά και κατόπιν στο ξενοδοχείο σύμβολο του Ντουμπάι στο BURJ EL ARAB. Στη συνέχεια επίσκεψη στο νησί PalmIsland το νησί φοίνικα που έχει χτιστεί μέσα στην θάλασσα, και στάση για φωτογραφίες στο ξενοδοχείο των αστέρων το AtlantisthePalm. Στην επιστροφή θα επισκεφτούμε την μοναδική MADINAT JUMEIRA η διαφημισμένη «Βενετία» των Αραβικών Εμιράτων, όπου μπορείτε να κάνετε την βόλτα σας στα μαγαζιά λαϊκής τέχνης και να αγοράσετε αναμνηστικά για το Ντουμπάι Περνώντας από το παλάτι του Σεΐχη κατευθυνόμαστε στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Διανυκτέρευση.

Η πρόταση μας για το βράδυ είναι  να  δείτε από κοντά τα μεγαλύτερα  σιντριβάνια του κόσμου  που χορεύουν υπό τους ήχους της Μουσικής  μπροστά στον υψηλότερο ουρανοξύστη του κόσμου BurjKhalifa  και εν συνεχεία να απολαύσετε το ποτό σας στο φημισμένο 40 KongBar  στον 40 όροφο του H Hotel με την απίστευτη θέα στην SheikhZayedRoad.

4η ΜΕΡΑ: ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ 19/11/18

Πρωινό και αναχώρηση για το Αμπού Ντάμπι, μετά από περίπου 2 ώρες και 190 χιλιόμετρα, θα φτάσουμε  στον Άμπου Ντάμπι, την πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, το μεγαλύτερο και πλουσιότερο εμιράτο από τα 7 που αποτελούν τη χώρα. Θα κινηθούμε στο δρόμο του Σεΐχη Ζάϊεντ και στην διαδρομή θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε στα δεξιά μας  την περιοχή DubaiMarina, την πιο καινούρια περιοχή στο Ντουμπάι με τους περισσότερους ουρανοξύστες και την περιοχή JebelAli που αποτελεί την βιομηχανική και κατασκευαστική ζώνη του

Ντουμπάι. Εκεί βρίσκονται, το μεγαλύτερο μέχρι και σήμερα τεχνητό λιμάνι στο κόσμο, το λιμάνι JebelAli, το τεχνητό νησί του φοίνικα JebelAli και το καινούριο αεροδρόμιο (υπό κατασκευή) που θα είναι το μεγαλύτερο στον κόσμο. Μικρή στάση στη μέση της διαδρομής. Φτάνοντας Άμπου Ντάμπι θα επισκεφτούμε και θα ξεναγηθούμε στο μεγαλοπρεπές τζαμί του Σεΐχη Ζάϊεντ που είναι φτιαγμένο όλο από μάρμαρο και χρυσό, ενώ μέσα θα δούμε και το μεγαλύτερο μονοκόμματο χειροποίητο χαλί στον κόσμο. Από εκεί θα περάσουμε από την περιοχή με τα 17 παλάτια των γιων του Σεΐχη Ζάϊεντ για να καταλήξουμε στο παλάτι του Σεΐχη Χαλίφα, τωρινού κυβερνήτη του Άμπου Ντάμπι αλλά και  προέδρου της χώρας. Περνώντας από το μεγαλοπρεπές ξενοδοχείο 6 αστέρων EmiratesPalace που είναι κτισμένο με χρυσό, μάρμαρο, γρανίτη και αλάβαστρο σε όλους του τους χώρους (πηγαίνουμε για καφέ κατόπιν διαθεσιμότητας) καταλήγουμε στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο του Άμπου Ντάμπι το MarinaMall όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο. Κατά το μεσημέρι αναχώρηση από το εμπορικό και θα καταλήξουμε για γεύμα σε πολυτελές επιλεγμένο εστιατόριο στο YasIsland. Στο YasIsland εκτός από την πίστα της Φόρμουλα 1 βρίσκεται και το μεγαλύτερο πάρκο της Ferrari με το γρηγορότερο  τραινάκι στον κόσμο, καθώς και το μουσείο της Ferrari .   Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας νωρίς το απόγευμα. Διανυκτέρευση Το βράδυ προτείνουμε  παραδοσιακό γεύμα σε  λιβανέζικο εστιατόριο με ζωντανή  αραβική μουσική και χορό της κοιλιάς με αυθεντικές γεύσεις Λιβανέζικης Κουζίνας.

5η  ΜΕΡΑ: ΝΤΟΥΜΠΑΪ 20/11/18

Το πρωινό σας είναι ελεύθερο για να κάνετε τις αγορές σας στα εμπορικά κέντρα του Ντουμπάι ή για χαλάρωση. Για όσους θέλετε να χαλαρώσετε μπορείτε να πιείτε το κοκτέιλ σας και να κολυμπήσετε στην πισίνα του ξενοδοχείου και για εσάς που θέλετε κάτι συναρπαστικό , μην χάσετε την ευκαιρία, μπείτε στην πισίνα και νιώστε την μοναδική εμπειρία να βρίσκεστε στον ίδιο χώρο, να κολυμπήσετε και να βγείτε φωτογραφίες με τα πανέμορφα θαλάσσια θηλαστικά τα δελφίνια. Εναλλακτικά σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το DubaiMall για τις αγορές σας και να

 

φωτογραφηθείτε στο Dubai Aquarium με το μεγαλύτερο παράθυρο, σας δίνεται  η ευκαιρία να έρθετε πρόσωπο με πρόσωπο  με περισσότερα από 33.000 υδρόβια πλάσματα όπως με το τεράστιο SandTiger καρχαρία, με σαλάχια κλπ.. Μια υποβρύχια περιπέτεια που υπόσχεται να είναι πραγματικά αξέχαστη. (για κρατήσεις θέσεων μην παραλείψετε να ενημερώσετε εγκαίρως το γραφείο ή τον αρχηγό μας)

6η -7η ΜΕΡΑ: ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΜΕ ΓΕΥΜΑ (προαιρετικό)EΠΙΣΤΡΟΦΗ ΝΤΟΥΜΠΑΙ-ΘΕΣ/ΙΚΗ 21-22/11/18

Πρωινό και αφού τακτοποιήσουμε τις αποσκευές μας σε χώρο του ξενοδοχείου έχουμε μέρα ελεύθερη. Το απόγευμα μπορείτε προαιρετικά, να απολαύσετε το γεύμα σας σε μία ρομαντική Κρουαζιέρα στην Μαρίνα του Ντουμπάι, τους Ουρανοξύστες το τεχνητό νησί σε σχήμα φοίνικα .Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής. Άφιξη στην Θες/’ικη στις 09:00 της επόμενης μέρας. Επιβίβαση στο πούλμαν και επιστροφή στην πόλη μας.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

  • 1075 ευρώ το άτομο σε δίκλινο/τρίκλινο
  • 145 ευρώ επιβάρυνση μονόκλινου

 

ΠΤΗΣΕΙΣ: TURKISH AIRLINES

TK1894 16NOV ΘΕΣ/ΝΙΚΗ –ΚΩΝ/ΠΟΛΗ  21:35 -23:55           TK 761 22ΝOV NΤΟΥΜΠΑΙ-ΚΩΝ/ΠΟΛΗ  02:40- 06¨45

 TK 762  17NOV ΚΩΝ/ΠΟΛΗ-ΝΤΟΥΜΠΑΙ  01¨25 -06¨50          TK1881 22NOV ΚΩΝ/ΠΟΛΗ-ΘΕΣ/ΙΚΗ      08¨30-09¨00

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • AEΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ TURKISH AIRLINES
    • ΦΟΡΟΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ
    • ΜΕΤΑΦΟΡΑ προς ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΘΕΣ/ΙΚΗΣ
  • 4 ΔΙΑΝ/ΣΕΙΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ SIGNATURE DUBAI 4* HOTEL
  • ΤΟΠΙΚΟΙ ΦΟΡΟΙ
  • ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΠΟΥΦΕ
  • ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
  • ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΝΤΟΥΜΠΑΪ με ΓΕΥΜΑ
  • ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΤΩΝ ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΕΜΙΡΑΤΩΝ ΤΟ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ ΜΕ ΓΕΥΜΑ
  • ΣΑΦΑΡΙ 4Χ4 – ΒΕΔΟΥΙΝΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΚΑΙ ΔΕΙΠΝΟ
  • ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΞΕΝΑΓΟΣ
  • ΕΙΣΟΔΟΙ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΑ – ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ
    • ΦΙΛΟΔΩΡΗΜΑΤΑ
  • ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
  • ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ.

 ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΑΝ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ Η ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ

ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ:

  • ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΡΑΤΗΣΗ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΜΕ 6ΜΗΝΗ ΙΣΧΥ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 30%  ΤΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ (300 E) ΕΩΣ 10/10/2018
  • ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΩΣ 14 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ
  • ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΑΚΥΡΩΤΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ 100% ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΚΥΡΩΜΕΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΛΑΣΗ · Κατόπιν προσεκτικής μελέτης των γενικών όρων συμμετοχής τους, αποδέχομαι πλήρως εκ μέρους όλων των ταξιδιωτών που αναφέρονται παραπάνω και αναλαμβάνω των ευθύνη για την εγγραφή τους στο ανωτέρω ταξίδι και στην περίπτωση ακύρωσης ανεξάρτητα εάν υπάρχουν ακυρωτικά ή όχι, αποδέχομαι την επιβάρυνση 50€ κατ’ άτομο, για έξοδα φακέλου. · Γνωρίζω και αποδέχομαι ότι ασφαλιστική κάλυψη για ασθένεια και ατύχημα δεν περιλαμβάνονται στο κόστος του ταξιδιού. · Γνωρίζω και αποδέχομαι ότι θ φροντίδα για την ισχύ των διαβατηρίων είναι αποκλειστικά και μόνο ευθύνη των πελατών.

ΑΡ. ΛΟΓ/ΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ          GR3401726200005620037382228
ΑΡ. ΛΟΓ/ΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗ              GR38011048200000482607087-62
ΑΡ. ΛΟΓ/ΜΟΥ ALPHA BANK     GR8001403780378002310004424

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ     ΛΥΓΟΥΡΑ ΣΟΦΙΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ