ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΗΤΑΝ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ!

Με πολιτικούς του φίλους στον Τύρναβο συναντήθηκε ο Μ. Χαρακόπουλος

«Στερνή μου γνώση να σ’ είχα πρώτα, λένε οι πολίτες που πίστεψαν τις υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και υπέστησαν τις συνέπειες της πολιτικής του και ιδιαίτερα οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι. Αυτά που σήμερα προβάλουν ως αιτήματα του αγροτικού κόσμου ήταν δεδομένα στην περίοδο της δίκης μας διακυβέρνησης».

Τα παραπάνω τόνισε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος μιλώντας με μέλη και φίλους της ΝΔ κατά την επίσκεψή του στον Τύρναβο.

Ο Θεσσαλός πολιτικός αναφέρθηκε «στην υπερφορολόγηση των αγροτών και την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών, την κατάργηση του αγροτικού πετρελαίου, αλλά και τον κίνδυνο να μείνουν χωρίς εξισωτική οι έως τώρα δικαιούχοι, καθώς οι αβελτηρίες τις κυβέρνησης αποχαρακτηρίζουν 40 χωριά του νομού που αναγνωρίζονταν ως μειονεκτικές περιοχές. Επιπλέον, οι κτηνοτρόφοι που βλέπουν το κόστος παραγωγής να έχει αυξηθεί αντιμετωπίζουν μειώσεις στην τιμή που πουλούν το γάλα τους γιατί η κυβέρνηση κάνει τον “τροχονόμο” στις εισαγωγές και τις ελληνοποιήσεις αιγοπρόβειου γάλακτος. Άλλωστε είναι η ίδια που δεν χαλάει χατίρια και απελευθέρωσε πλήρως τη διάρκεια ζωής του φρέσκου γάλακτος για να έχουν διέξοδο οι “λίμνες γάλακτος” της κεντρικής Ευρώπης στις χώρες του νότου».

Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος υποστήριξε ότι «η αριστερά μπορεί να είναι καλή στα λόγια αλλά στις πράξεις αποδείχθηκε τραγικά ανεπαρκής». Εκτίμησε ότι «η κυβέρνηση βρίσκεται σε αποδόμηση, καθώς σπαράσσεται από τις εσωτερικές διαφωνίες και αντιπαραθέσεις. Η περαιτέρω παραμονή της στην εξουσία προκαλεί μόνον ζημία. Οι εκλογές όσο πιο άμεσα γίνουν τόσο καλύτερα για το τόπο. Θα σημάνουν την αφετηρία μιας νέας ελπιδοφόρας προσπάθειας για τη χώρα».

Το στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατέληξε λέγοντας ότι «η ΝΔ είναι έτοιμη να αναλάβει την εξουσία, όποτε γίνουν οι εκλογές. Έχει και πρόγραμμα, και την αποφασιστικότητα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να το φέρει σε πέρας. Ο στόχος μας δεν είναι άλλος παρά μια χώρα που θα μπει σε πραγματική τροχιά ανάπτυξης, που θα προσελκύσει ξένες επενδύσεις, θα δημιουργήσει νέες δουλειές, και θα φέρει πίσω τα παιδιά που έφυγαν αναζητώντας ευκαιρίες απασχόλησης στο εξωτερικό. Γι’ αυτό και απευθυνόμαστε σε όλους τους πολίτες ανεξαρτήτως των επιλογών που έκαναν στο παρελθόν».

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com