ΟΜΟΘΥΜΗ Η “ΓΑΛΑΖΙΑ” ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗ Ρ. ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ (ΦΩΤΟ)

Το αδιαχώρητο το βράδυ της Πέμπτης σε πολυτελές ξενοδοχείο της Λάρισας, όπου και ανακοινώθηκε επίσημα η στήριξη της υποψηφιότητας της Ρ. Καραλαριώτου για το δήμο Λαρισαίων, στο πλαίσιο κομματικής εκδήλωσης της ΝΔ με θέμα «Η πορεία προς τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές» που πραγματοποιήθηκε

παρουσία του γραμματέας ΠΕ του κόμματος Λ. Αυγενάκη.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους στο περιθώριο της εκδήλωσης ο κ. Αυγενάκης στάθηκε στη συνεργασία των δύο παρατάξεων, υπογραμμίζοντας πως το στοίχημα της Θεσσαλίας για τη ΝΔ είναι μεγάλο.

«Πρόκειται για μια μεγάλη κοινή προσπάθεια και θεωρώ πως η Ρ. Καραλαριώτου θα διεκδικήσει το δήμο Λαρισαίων με αξιώσεις και με τη στήριξη του συνόλου των στελεχών της ΝΔ, η οποία οργανωμένα δίνει τη μάχη έχοντας στο μυαλό το μεγάλο στόχο των εθνικών εκλογών», σημείωσε ο κ. Αυγενάκης, που έσπευσε να εξάρει και την υποψηφιότητα του Κ. Αγοραστού για την Περιφέρεια Θεσσαλίας, περιγράφοντας «μια άξια και ικανή επιλογή».

Από την πλευρά της η Ρ. Καραλαριώτου σε δηλώσεις της ευχαρίστησε όλους για τη στήριξη, που όπως είπε «στέλνει μήνυμα ενότητας, αλλαγής και προοπτικής για το δήμο Λαρισαίων».

«Θα δώσω έναν έντιμο αγώνα για να πείσουμε για το πρόγραμμα και τις θέσεις μας, ενώ οι πόρτες του συνδυασμού θα είναι ανοιχτές για όλους τους πολίτες», τόνισε η κ. Καραλαριώτου.

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος της τοπικής ΝΟΔΕ Χρ. Καπετάνος χαιρετίζοντας την ενωτική κίνηση των Καραλαριώτου-Μαμάκου, ενώ δεν παρέλειψε να εξάρει τη στάση του τέως δημάρχου Κ. Τζανακούλη αλλά και των υπολοίπων διεκδικητών, αναφερόμενος ονομαστικά στους κκ Πρεζεράκο, Ξηρομερίτη και Σαμουρέλη, «που έβαλαν μπροστά το καλό του τόπου».

«Κανείς δεν περισσεύει στον αγώνα για τη μεγάλη νίκη», κατέληξε ο κ. Καπετάνος, με τον Κ. Τζανακούλη να υπογραμμίζει πως «όλοι γυρίσαμε σελίδα για να οδηγήσουμε σε νίκη τη ΝΔ στις αυτοδιοικητικές εκλογές».

Εν μέσω χειροκροτημάτων ο γραμματέας του κόμματος Λ. Αυγενάκης αναφέρθηκε στο «ευτυχές γεγονός» της συνεργασίας που οδήγησε στην επιλογή της Ρ. Καραλαριώτου ως επικεφαλής για τη διεκδίκηση του δήμου, προσθέτοντας με νόημα πως «οι μάσκες έπεσαν και οι πολίτες θα δώσουν την απάντησή τους στον κυβερνητικό θίασο».

Τέλος αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτή Καρδίτσας Κ. Τσιάρα, ο οποίος χαρακτήρισε «γενναία» τη στάση του τέως δημάρχου Κ. Τζανακούλη, που οδήγησε και στη σύμπραξη μεταξύ των δύο παρατάξεων.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ