ΧΡ. ΚΕΛΛΑΣ: ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ, ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

«H παράταξη του Κώστα Τζανακούλη, με επικεφαλής σήμερα τον Θανάση Μαμάκο, με την οποία υπηρέτησα τη Λάρισα ως Δημοτικός Σύμβουλος και ως Αντιδήμαρχος, ενώνει τις δυνάμεις της με εκείνη της Ρένας Καραλαριώτου, προκειμένου να επανέλθει στη διοίκηση της πόλης μας ένας συνδυασμός στηριζόμενος από τη Νέα Δημοκρατία,

την παράταξη των μεγάλων εθνικών επιλογών

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους επικεφαλής, τους δημοτικούς συμβούλους και τα στελέχη των δύο παρατάξεων, που κατόρθωσαν να διαγνώσουν έγκαιρα το διακύβευμα των εκλογών και συναίνεσαν στην κοινή κάθοδο, με μόνο γνώμονα το συμφέρον της πόλης μας.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους, σε αυτούς που ομιλούν και βγαίνουν μπροστά και σε όσους σιωπούν, αλλά υποστηρίζουν το νέο εγχείρημα.

Επίσης, οφείλουμε να συγχαρούμε, ιδιαίτερα, τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ, Χρήστο Καπετάνο, για τον ενωτικό ρόλο που διαδραμάτισε και τη συμβολή του στο τελικό αποτέλεσμα».

Τα ανωτέρω τόνισε, μεταξύ άλλων, ο αν. Τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, κατά την ομιλία του, στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ Λάρισας για τις αυτοδιοκητικές εκλογές, με κεντρικό ομιλητή τον Γραμματέα της ΠΕ της ΝΔ, Λ. Αυγενάκη.

Ο Λαρισαίος πολιτικός έδωσε το σύνθημα για τη νίκη, απευθύνοντας ενωτικό κάλεσμα σε όλα τα στελέχη της ΝΔ, επισημαίνοντας:

«Θα είμαι στο πλευρό σας και θα πορευθούμε όλες και όλοι μαζί, για να επαναφέρουμε μία ικανή διοίκηση στον Δήμο μας, με επικεφαλής, όπως εσείς αποφασίσατε, τη Ρένα Καραλαριώτου, με τόσες εμπειρίες και τόση προσφορά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Απευθύνομαι και σε αυτούς, που διαφοροποιούνται και έχουν αντίθετη άποψη, αν και ανήκουν στην παράταξη. Υπάρχει χώρος για όλους και είναι καθήκον μας να πορευθούμε ενωμένοι, όπως άλλοτε.

Η συνένωσή σας αποτελεί υπόδειγμα ευθύνης, το οποίο μπορεί να παρακινήσει ανάλογες πρωτοβουλίες και στους υπόλοιπους Δήμους του Νομού μας. Με βάση τις επικρατούσες συνθήκες σε εθνικό επίπεδο, η Νέα Δημοκρατία μπορεί να θριαμβεύσει στον Νομό Λάρισας, κερδίζοντας και τους 7 Δήμους.

Όλοι μαζί ενωμένοι και στις εκλογές της Περιφέρειας, με το ψηφοδέλτιο νίκης του Κώστα Αγοραστού, του Περιφερειάρχη των έργων, που έκανε τη Θεσσαλία πραγματικό κέντρο της Ελλάδας και κέντρο της Ευρώπης.

Σήμερα, η Λάρισα δίνει ένα ηχηρό μήνυμα ενότητας και συστράτευσης. Όλες και όλοι μαζί προχωράμε μπροστά για τη νίκη της παράταξης και την ολική επαναφορά της σε τοπικό και εθνικό επίπεδο.

Όλες και όλοι μαζί, ενωμένοι, θα κερδίσουμε τη μάχη της Πατρίδας!

Κώστα, Ρένα, καλή επιτυχία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ