ΝΕΟ ΣΤΡΑΒΟΠΑΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΕΛ ΠΟΥ «ΦΩΝΑΖΕΙ» ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Φίλαθλοι αποδοκίμασαν μικρή μερίδα οπαδών που έβριζε το μεγαλομέτοχο – Από την εξέδρα είδε το ματς ο Φέστα

Σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο αναμετρήθηκαν ΑΕΛ και ΟΦΗ στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SL με τους «βυσσινί» να στραβοπατούν και πάλι μένοντας στο στείρο 0-0 και έχοντας παράπονα για τη διαιτησία του Παπαπέτρου, ενώ ο Φέστα κοουτσάρισε από την εξέδρα, λόγω τιμωρίας!

Το παιχνίδι είχε λίγες φάσεις στο πρώτο μέρος, ενώ η ΑΕΛ απείλησε στο 3’ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Πίτι από αριστερά ο Μόρας έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Στρέζος κατάφερε να αποκρούσει τον κίνδυνο, ενώ στο 20’ ο Ντέλετιτς έβγαλε τη σέντρα με τον Κούνιτς να μην βρίσκει τη μπάλα.

Το πρώτο μέρος σημαδεύτηκε από τη φάση του 42’ με το Ντέλετιτς να ζητά πέναλτι και το διαιτητή να δείχνει «παίζεται», ενώ νωρίτερα μικροένταση και ανταλλαγή «γαλλικών» καταγράφηκαν στην εξέδρα, όταν μικρή μερίδα οπαδών ξεκίνησε συνθήματα κατά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Α. Κούγια, με το υπόλοιπο γήπεδο να τους αποδοκιμάζει, την ώρα που και ο μεγαλομέτοχος σε έντονο ύφος είχε φραστική αντιπαράθεση με οπαδούς στην κερκίδα, πριν απομακρυνθεί από τους σεκιούριτι του γηπέδου!

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους η ΑΕΛ εμφανίστηκε πιο πιεστική ψάχνοντας το γκολ και στο 50’ ο Κούνιτς έπιασε την κεφαλιά χωρίς να βρει στόχο, ενώ στο 53’ ήταν η σειρά του Πίτι να απειλήσει, η κεφαλιά του όμως πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι του ΟΦΗ.

Στο 63’ το γήπεδο «σηκώθηκε» όταν το πείσμα του Πίτι μετουσιώθηκε σε κερδισμένη μπάλα για την ΑΕΛ, ωστόσο ο τελικός αποδέκτης της ενέργειας Κούνιτς επιχειρώντας ντρίπλα έχασε την ευκαιρία, με το σουτ να κοντράρει στα σώματα των αμυνόμενων.

Στο 79’ η ΑΕΛ ζήτησε νέο πέναλτι σε τράβηγμα του Μόρα από τον Παπάζογλου εντός περιοχής, με το διαιτητή Παπαπέτρου να λέει «όχι» και το Μόρα να… αποκομίζει από τη φάση κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία.

Η τελευταία καλή φάση του παιχνιδιού για την ΑΕΛ καταγράφηκε στο 85’, όταν ο Πίτι εκτέλεσε όμορφα στημένο εκτός περιοχής με το Στρέζο να του λέει «όχι», ενώ ο Φατιόν στην εξέλιξη της φάσης επιχείρησε την προβολή για να διώξει ο Κοροβέσης σε κόρνερ.

Κόντρα στη ροή του αγώνα και στο 90’ ο ΟΦΗ λίγο έλειψε να κάνει τη ζημιά όταν ο Πλατέλλας έγινε αποδέκτης της μπάλας έξω από την περιοχή και επιχείρησε ένα όμορφο σουτ με τη μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του «θεατή» μέχρι εκείνη την ώρα Κρίστινσον, ενώ το σφύριγμα της λήξης βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα και την ΑΕΛ να «φωνάζει» για τη διαιτησία.

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Ζίζιτς, Μόρας, Γρομητσάρης, Καρανίκας, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Ακόστα (87′ Χούμπτσεφ), Πίτι, Κούνιτς (72′ Μπαργκάν), Ντέλετιτς.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Ποτουρίδης, Μιχόγεβιτς, Κοροβέσης, Μεγιάδο, Νάστος (62′ Παπάζογλου), Κυριακίδης, Πλατέλλας, Κουτσιανικούλης (72′ Ντίνας), Βουό (40′ λ.τ. Αραβίδης).

Ο ΑΛ. ΚΟΥΓΙΑΣ

Εν τω μεταξύ ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ αφού έριξε τα καρφιά του για τη διαιτησία, δίνοντας συγχαρητήρια στους παίκτες και τον προπονητή και εξαπολύοντας σκληρή επίθεση στους λίγους οπαδούς που επιχείρησαν να τον αποδοκιμάσουν. Αναλυτικά ο κ. Κούγιας τόνισε:

“Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον προπονητή για την εμφάνιση της ομάδας.

Είμαστε νέα ομάδα, έχουμε νέο προπονητή και ο χρόνος λειτουργεί υπέρ μας.

Σε λίγο θα μπορούμε να κερδίζουμε ακόμα και όταν δεν μας δίνουν πέναλτι και μας κόβουν επιθέσεις με ανύπαρκτα οφσάιντ.

Το πιο μεγάλο μου ευχαριστώ θέλω να το δώσω στους χιλιάδες οπαδούς μας που κατεξευτέλισαν αυτά τα 15 αποβράσματα με επικεφαλής τους γνωστούς Αλβανούς και τον Χαλκιά, που μόλις πήγα απέναντι μόνος τρέχανε σαν τα π………ακια και από την πολύ πρέζα σκόνταφταν κι έπεφταν κάτω.

Στους χιλιάδες πραγματικούς οπαδούς μας που ήταν στο γήπεδο με τα παιδιά τους και με χειροκρότησαν για την προσπάθεια που κάνω έδωσα μία υπόσχεση και θα την τηρήσω:

Αυτά οι 15 Αλβανοί πρεζάκηδες και οι φίλοι τους οι Έλληνες που κάνουν το εμπόριο ναρκωτικών στη Λάρισα και καταστρέφουν τα πιτσιρίκια στο γήπεδο ποτίζοντας τα χασίς και ηρωίνη δεν θα ξαναπατήσουν στο γήπεδο μας.

Στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ηρόδοτο αλλά και σε όποιο άλλο παιχνίδι τολμήσουν να έρθουν θα πάθουν αυτό που τους αξίζει.

Από σήμερα ακόμη και στο σπίτι τους θα βλέπουν εφιάλτες, γιατί γνωρίζουν τι τους περιμένει.

Εγώ στη ζωή μου δεν έχω συγχωρήσει ποτέ όποιον έβρισε τη μάνα μου.

Έχω κάνει υπομονή 3 χρόνια, αλλά ο χρόνος τους τελείωσε.

Αυτή τη στιγμή στις φωτογραφίες βλέπω τα πρόσωπα τους ένα ένα.

Όσο γι αυτόν που κάνει εμπόριο όπλων με το κρητικό επώνυμο και που παρακάλαγε να μπει στο συμβούλιο της ΑΕΛ τις προηγούμενες μέρες έχω ανοίξει ειδικό λογαριασμό”.

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: SDNA

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ