ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΚΕΦΙΟΥ ΣΤΟ ΜΕΖΕ-ΜΕΖΕ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

Με τριήμερο κεφιού στο γνωστό κατάστημα της Νεάπολης (Δαβάκη 36, Λάρισα) το παραδοσιακό μουσικό μεζεδοπωλείο «μεζέ-μεζέ» ετοιμάζεται για μετακόμιση, πριν υποδεχθεί φίλους και πελάτες στο νέο χώρο, επί της Φιλελλήνων 60, στο λόφο του Φρουρίου.

Παραδοσιακά ακούσματα με τους «Μέλισμα» άνοιξαν το… χορό το βράδυ της Παρασκευής, ενώ απόψε στις 21.30 λαϊκές νότες και έντεχνα κομμάτια με τους Δ. Φωτίου (φωνή-κιθάρα), Χρ. Ιερωνυμάκη (τραγούδι) και Μιχ. Χώτο (μπουζούκι) αναμένεται να απογειώσουν τη βραδιά.

Το μενού ολοκληρώνεται την Κυριακή της 28ης Οκτωβρίου, στις 14.30, με τους Χριστίνα Ιερωνυμάκη (τραγούδι), Μιχάλη Χώτο (μπουζούκι) και Γιώργο Λάμπρου (κιθάρα) να γλεντούν μαζί με όλους μέχρι τελικής πτώσεως!

Όσο για τα παιδιά του καταστήματος, ετοιμάζονται πυρετωδώς να υποδεχθούν την ερχόμενη βδομάδα τους φίλους τους στο νέο φιλόξενο χώρο όπου και θα μεταφερθεί το «μεζέ-μεζέ».

Μέχρι τότε κάντε τις κρατήσεις σας στο κατάστημα της Νεάπολης και στο τηλ. 2414006699 και μείνετε συντονισμένοι για τα καλύτερα που έρχονται!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ