ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Όλα τα αποτελέσματα και η βαθμολογία

Ανήμερα της εθνικής επετείου ο Απόλλωνας Λάρισας είπε «ναι» στη νίκη, επικρατώντας της Κέρκυρας στη Φιλιππούπολη με 2-0, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της FL.

Έξυπνα στημένοι οι παίκτες του M. Troizi και με το Λουκάο σε μεγάλα κέφια πέτυχαν δύο τέρματα, είχαν δοκάρι και πανηγύρισαν την επιτυχία ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Οι Απολλωνιστές έδειξαν από νωρίς τις προθέσεις τους, καθώς μόλις στο 1ο λεπτό ο Λουκάο σούταρε ελάχιστα άουτ, ενώ οι επιθετικές πρωτοβουλίες μετουσιώθηκαν σε γκολ στο 16’, με το Λουκάο να σκοράρει με ωραίο πλασέ κλέβοντας νωρίτερα τη μπάλα και στο αμέσως επόμενο δίλεπτο ο Χατζής με δυνατό μακρινό σουτ σημάδεψε το δοκάρι του Κουτζαβασίλη!

Μετά το 25’, οι Φαίακες ανέβασαν κάπως ρυθμό χωρίς να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία των γηπεδούχων, ενώ στο 43’, ο Βραζιλιάνος στράικερ και σκόρερ των Λαρισαίων απείλησε εκ νέου, με την εντυπωσιακή σέντρα – σουτ που επιχείρησε να περνά ξυστά άουτ.

Στην επανάληψη ο Απόλλωνας διπλασίασε τα τέρματά του στο 53’ με όμορφη κεφαλιά του Χατζή, ενώ οι προσπάθειες των φιλοξενούμενων με τους Μότα, Κόντο και Τουράμ δεν είχαν τύχη, με το αποτέλεσμα να μην αλλάζει μέχρι τέλους.

Απόλλων Λάρισας (Μarcello Troizi): Μαντζάρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Κοντοές, Σουλιώτης, Χατζής, Lucas Rammos, Τασιούλης (62’ Καμπέρης), Lucao, Marcolino (94’ Μπιμάι), Poletto (88’ Αγιώτης)

Κέρκυρα (Δημήτρης Σπανός): Κουτζαβασίλης, Αναστασίου, Σπίνουλας, Βέρτζος, Ιωάννου, Νίκιτς (60’ Βίλα), Ινάσιο (46’ Ζορμπάς), Κόντος, Μότα (60’ Κρητικός Στ.), Σιατραβάνης, Τουράμ

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Παναχαϊκή – Αιγινιακός 2-2

Εργοτέλης – Απόλλων Πόντου 2-0

Απόλλων Λάρισας – Κέρκυρα 2-0

Σπάρτη – ΑΟΧ/Κισσαμικός 1-1

Τρίκαλα – Δόξα Δράμας 2-3

Ηρακλής – Ηρόδοτος 2-0

Πλατανιάς – Αήττητος Σπάτων 2-1

ΝΠΣ Βόλος – ΑΕ Καραϊσκάκης 7-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. ΝΠΣ Βόλος 3
  2. Ηρακλής 3
  3. Απόλλων Λάρισας 3
  4. Εργοτέλης 3
  5. Δόξα Δράμας 3
  6. Πλατανιάς 3
  7. Αιγινιακός 1
  8. Παναχαϊκή 1
  9. ΑΟΧ/Κισσαμικός 1
  10. Σπάρτη 1
  11. Τρίκαλα 0
  12. Αήττητος Σπάτων 0
  13. Κέρκυρα 0
  14. Απόλλων Πόντου 0
  15. Ηρόδοτος 0
  16. ΑΕ Καραϊσκάκης 0

2η αγωνιστική

Παναχαϊκή – Σπάρτη

ΑΟΧ/Κισσαμικός – Εργοτέλης

Αιγινιακός – Απόλλων Λάρισας

Απόλλων Πόντου – Τρίκαλα

Κέρκυρα – Ηρακλής

Δόξα Δράμας – ΝΠΣ Βόλος

Ηρόδοτος – Αήττητος Σπάτων

ΑΕ Καραϊσκάκης – Πλατανιάς

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ