ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΤΗ “ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ” Ο ΑΠ. ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ

Ανακοίνωση της παράταξης για την προσχώρησή του

Τα χέρια δόθηκαν και ο αγώνας ξεκίνησε.Ο Αποστόλης Βογιατζής από το Αργυροπούλι προσχώρησε επισήμως στην αυτοδιοικητική οικογένεια της  “Δράσης  Πολιτών”.

Μετά τη συνάντηση και συνομιλία που είχε με τον επικεφαλής της Δράσης Πολιτών, κ. Στέλιο Ροντούλη , έγινε κοινή δήλωση : “Η Δράση Πολιτών τρέφει μεγάλα όνειρα για το Αργυροπούλι. Θέλει να το καταστήσει πρότυπο αγροτοκτηνοτροφικό και περιβαλλοντικό κέντρο , αναδεικνύοντας τα τοπικά συγκριτικά παραγωγικά και φυσικά του πλεονεκτήματα .

Στο πλαίσιο αυτό , πιστεύουμε ότι νέοι άνθρωποι με ήθος , ευπρέπεια και καθαρό λόγο , που ζουν και δραστηριοποιούνται στην περιοχή , θα πρέπει να πάρουν τις τύχες του χωριού στα χέρια τους , αναδεικνυόμενοι μέσα από τη διαδικασία των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών του 2019.

Έτσι , με μεγάλο αίσθημα ευθύνης , η Δράση Πολιτών αποφάσισε να προτείνει για υπ. πρόεδρο Αργυροπουλίου έναν νέο άνθρωπο που κυριολεκτικά παθιάζεται με το χωριό του , αμέμπτου ηθικής και άψογου χαρακτήρα ,  τον κ. Αποστόλη Βογιατζή, εκτιμώντας πως , μαζί με ικανούς συνεργάτες , μπορεί να διαγράψει μια νέα εποχή ανάπτυξης και προόδου για το ιστορικό Αργυροπούλι.

Ο υπ. πρόεδρος, κ. Αποστόλης Βογιατζής , απευθύνει κάλεσμα ενότητας και συστράτευσης στην τοπική κοινωνία, χωρίς αποκλεισμούς και εξαιρέσεις , με απώτερο στόχο να βγει το χωριό από το τέλμα της εγκατάλειψης και να ξεκινήσει μια ΝΕΑ ΑΡΧΗ  με την αισιοδοξία της αναγέννησης και του τοπικού στρατηγικού σχεδιασμού που θα αποτυπωθεί σε έναν καθαρό προγραμματικό λόγο προεκλογικά , έτσι ώστε να θεραπευτούν οι καθυστερήσεις του παρελθόντος και να δημιουργηθούν οι συνθήκες ανάπλασης και αναγέννησης  του παρόντος και του μέλλοντος.Το σύνθημα και το πιστεύω όλων μας είναι ένα:

ΤΩΡΑ, ΠΑΜΕ  ΟΛΟΙ  ΜΑΖΙ

ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ “

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ