ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ

Για 40’ περίπου λεπτά άντεξε στην πίεση της ΑΕΚ ο Απόλλωνας Λάρισας πριν υποταχθεί με 0-4, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του κυπέλλου Ελλάδας που διεξήχθη στο γήπεδο της Φιλιππούπολης.

Η Ένωση δυσκολεύτηκε απέναντι στην άμυνα των Απολλωνιστών, ωστόσο ένα κακό 4λεπτο των γηπεδούχων ήταν αρκετό για να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων και να φτάσει στο τέλος σε μια άνετη επικράτηση.

Το σκορ άνοιξε στο 41’ ο Άλεφ που ήταν τελικός αποδέκτης της μπάλας μετά από όμορφες εναλλαγές, πλασάροντας σωστά για το 0-1, ενώ στο 45’ το έργο της Ένωσης έγινε ακόμη πιο εύκολο αφού ο Αγιώτης στην προσπάθειά του να διώξει προ του Γιακουμάκη έστειλε άθελά του τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-2.

Με τον αέρα του 0-2 οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν στην επανάληψη ωραίο ποδόσφαιρο και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ, ενώ κατάφεραν να φτάσουν και σε τρίτο τέρμα με το νεαρό Μπότο στο 75’.

Το τελικό 0-4 σημείωσε στην εκπνοή του αγώνα ο Σαρδέλης, με τον Απόλλωνα να μένει στο «μηδέν» στον όμιλο μετά από δύο αγωνιστικές.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα ο τραυματισμός του Καμπέρη στο πρώτο ημίχρονο, που κατέληξε άτσαλα στο χορτάρι μετά από μαρκάρισμα «παγώνοντας» το γήπεδο, ωστόσο μετά την άμεση κινητοποίηση του ιατρικού τιμ και των δύο ομάδων ο παίκτης συνέχισε κανονικά το παιχνίδι.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Κουτογλίδης (46’ Μάντζαρης), Κουρτετσιώτης, Κοντοές (70’ Λούκας), Λίταινας, Καμπέρης, Μπιμάι, Κοντοθανάσης, Σκούπρα, Αγιώτης (79’ Ταουτσάνης), Γαρυφαλλόπουλος, Χατζής.

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Σβάρνας, Λαμπρόπουλος, Οικονόμου, Γιαννούτσος, Άλεφ (59’ Μπάμπης), Μοράν, Γιαννιώτας (76’ Σαρδέλης), Μπότος, Γιούσης (65’ Αλμπάνης), Γιακουμάκης.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

  1. ΑΕΚ 6 (6-1)
  2. Βόλος 4 (6-2)
  3. Λαμία 1 (2-3)
  4. Απόλλων Λάρισας 0 (1-9)

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: SDNA

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ