ΚΟΡΗ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΚΟΥΤΑΒΙΩΝ ΣΤΟ ΔΙΛΟΦΟ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε χθες στο Δίλοφο Φαρσάλων, όταν ηλικιωμένος χτύπησε μέχρι θανάτου και στη συνέχεια πέταξε σε κάδο απορριμμάτων έξι συνολικά κουταβάκια, ενώ η πράξη του καταγγέλθηκε στις αρχές από την ίδια του την κόρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της σελίδας τα κουταβάκια εντόπισαν και μετέφεραν στο σπίτι του παππού τους τα εγγόνια του, ωστόσο ο ηλικιωμένος ενοχλημένος από το κλάμα τους θεώρησε καλό να τα ξυλοκοπήσει χτυπώντας τα στο κεφάλι και στη συνέχεια να τα πετάξει σε κάδο απορριμμάτων, ενώ η αποτρόπαια πράξη του έπεσε στην αντίληψη της κόρης του που όχι απλά ειδοποίησε τη Φιλοζωική των Φαρσάλων αλλά τον κατήγγειλε και στην αστυνομία.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέλη της φιλοζωικής με τη συνοδεία αστυνομικών εντόπισαν στον κάδο τα κουτάβια, για να διαπιστωθεί πως τα τέσσερα ήταν ήδη νεκρά, ενώ ένα πέμπτο μεταφέρθηκε για νοσηλεία σε κτηνιατρείο της Καρδίτσας, χωρίς τελικά να τα καταφέρει.

Μόλις ένα κουταβάκι κατάφερε να επιζήσει και φιλοξενείται, ενώ την υπόθεση ερευνά το Α.Τ Φαρσάλων, όπου και οδηγήθηκαν τόσο ο ηλικιωμένος όσο και η σύζυγός του, μετά και την καταγγελία της κόρης τους.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ