ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΝ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΣΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια μιας Νοτιοκορεάτισσας τουρίστριας που αγνοούνταν από το βράδυ της Πέμπτης όταν και χάθηκαν τα ίχνη της στα Μετέωρα, αφού 4 άνδρες της 8ης ΕΜΑΚ με τη συνδρομή συναδέλφων τους της Π.Υ Καλαμπάκας, αστυνομικών και ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου κατάφεραν να την προσεγγίσουν

το μεσημέρι της Παρασκευής και να τη μεταφέρουν ασφαλή στο Κ.Υ Καλαμπάκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της σελίδας τα ίχνη της τουρίστριας χάθηκαν αργά χθες βράδυ όταν κινούμενη από τη μονή του Αγίου Στεφάνου προς το μοναστήρι του Αγ. Ιωάννη αποπροσανατολίστηκε με αποτέλεσμα να χαθεί, ενώ κάνοντας χρήση του αριθμού έκτακτης ανάγκης «112» κατάφερε να ειδοποιήσει τις αρχές χωρίς να μπορεί να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το που βρισκόταν μιας και κινούνταν μόνη της στην περιοχή.

Η τουρίστρια διανυκτέρευσε στο ύπαιθρο, ενώ ήδη είχαν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό της και το μεσημέρι της Παρασκευής κάτοικος της περιοχής που άκουσε τις φωνές της κατηύθυνε τους διασώστες, οι οποίοι και κατάφεραν να την εντοπίσουν σε δύσβατο μονοπάτι ανάμεσα στις δύο μονές και να την προσεγγίσουν με ασφάλεια.

Ταλαιπωρημένη αλλά σε καλή κατάσταση η τουρίστρια μεταφέρθηκε κυρίως για προληπτικούς λόγους στο Κ.Υ Καλαμπάκας χωρίς η κατάστασή της να εμπνέει την παραμικρή ανησυχία.

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ