ΝΕΑ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Ανοιχτό κάλεσμα συστράτευσης ενάντια στα πολεμικά σχέδια και τον ευρωατλαντικό ιμπεριαλισμό απηύθυναν την Πέμπτη στο πλαίσιο ανοιχτής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης πολίτες που στοχεύουν στη συγκρότηση νέας Αντιπολεμικής Κίνησης στη Λάρισα.

«Πρόκειται για μια προσπάθεια που ξεκίνησε από τον περασμένο Μάιο και πλέον υλοποιείται σε μια παράλληλη δράση με τον Πανελλαδικό Αντιπολεμικό Κινηματικό Συντονισμό που ξεκίνησε από την Αθήνα, ενώ στοχεύει στη συνεχή παρουσία και δράση στη Λάρισα», τονίστηκε στο πλαίσιο της εκδήλωσης.

«Είμαστε ανοιχτοί σε άτομα που θα δώσουν ευρύτητα στην κίνηση, αφού δεν επιζητούμε το μονοπώλιο αλλά κοινή δράση και επικοινωνία ενάντια στις πολιτικές της συγκυβέρνησης που εκφράζοντας τα συμφέροντα της ελληνικής ολιγαρχίας αναζητά προστασία στο πλευρό των ΗΠΑ και εμπλέκει τη χώρα σε επικίνδυνα γεωπολιτικά σχέδια αναπτύσσοντας βάσεις στη Λάρισα, τον Τύρναβο, το Στεφανοβίκειο κ.α.», πρόσθεσαν οι ομιλητές.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αναπτύχθηκε διάλογος με τους παρευρισκόμενους, ενώ όπως υπογραμμίστηκε «η Κίνηση θα κριθεί στη δράση, την υπομονή και τη διάρκεια με στόχευση να χτίσει στη Λάρισα ένα αντιπολεμικό κίνημα».

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ