Η “ΟΛΥΜΠΟΥ ΠΟΛΙΤΕΙΑ” ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΕΚΛΕΓΕΙ ΝΕΟ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ Ν. ΓΑΤΣΑ

Είναι ο μοναδικός υποψήφιος και αναμένεται να επικυρωθεί η υποψηφιότητά του την Πέμπτη

Την ερχόμενη Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 7.00 μ.μ. συνεδριάζει η ολομέλεια του συνδυασμού “Δήμος Ελασσόνας – Ολύμπου Πολιτεία” για την εκλογή νέου επικεφαλής.

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν το Σάββατο το πρωί στο ξενοδοχείο “Δίας” στην Ελασσόνα τα μέλη της εκλογικής επιτροπής, ο επικεφαλής της “Ολύμπου Πολιτείας” – πρώην Δήμαρχος Γ. Πασχόπουλος δήλωσε ότι η διαδικασία κατάθεσης υποψηφιοτήτων ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής και θα ακολουθήσει η ψηφοφορία με τη συμμετοχή του συνόλου των μελών του συνδυασμού από το 2010 έως το 2014.

Αμέσως μετά, το λόγο πήρε ο πρόεδρος της εκλογικής επιτροπής Ιω. Νάνος, ο οποίος δήλωσε ότι κατατέθηκε μία πρόταση υποψηφιότητας για την ανάδειξη νέου επικεφαλής στο πρόσωπο του δικηγόρου και δημοτικού συμβούλου Νικόλαου Γάτσα.

Με δεδομένη τη μοναδική υποψηφιότητα του Ν. Γάτσα, ο συνδυασμός θα πρέπει να επικυρώσει την εκλογή του υποψηφίου με απόλυτη πλειοψηφία.

Παρών στη συνέντευξη τύπου ήταν και ο υποψήφιος επικεφαλής Ν. Γάτσας, ο οποίος ευχαρίστησε την Εκλογική επιτροπή και τον Γ. Πασχόπουλο για την προεργασία και το κύρος που δίνουν στη διαδικασία εκλογής, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους πολίτες που κατέθεσαν την πρόταση υποψηφιότητάς του. Επιφυλάχθηκε δε να καταθέσει τις προτάσεις του για το Δήμο στην εκλογική συνέλευση του συνδυασμού την ερχόμενη Πέμπτη.

Σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για το ενδεχόμενο συνεργασίας με άλλες παρατάξεις ή ανεξάρτητες προσωπικότητες, ο υποψήφιος επικεφαλής απάντησε ότι “ο συνδυασμός έχει ήδη διατυπώσει δημόσια την πρόθεσή του να επιδιώξει συνεργασία με άλλες παρατάξεις και προσωπικότητες από όλους τους χώρους, με γνώμονα ένα καλύτερο μέλλον για το Δήμο Ελασσόνας”, και συμπλήρωσε ότι “το αμέσως επόμενο διάστημα από την εκλογή θα ολοκληρωθούν οι επαφές και οι διαβουλεύσεις για τη δημιουργία μιας ευρείας δημοτικής κίνησης για την αλλαγή της διοίκησης στο Δήμο Ελασσόνας”.

Σημειώνεται ότι η συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη στις 7.00 μμ στο κέντρο Hamos Place στην Ελασσόνα, είναι ανοιχτή σε όλους τους πολίτες – φίλους του συνδυασμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ