ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Δ. ΧΑΣΙΩΤΗ* ΕΝΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΟ ΑΠΥΣΠΕ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Συναδέλφισσες και  Συνάδελφοι
Στις  7 Νοεμβρίου, ημέρα διεξαγωγής εκλογών για την ανάδειξη των Αιρετών εκπροσώπων μας,  καλούμαστε όλοι οι εκπαιδευτικοί να επιλέξουμε εκείνους που την προσεχή διετία θα μας εκπροσωπήσουν επάξια και θα υπερασπιστούν τα δικαιώματά μας στα Υπηρεσιακά Συμβούλια

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες  οι εκλογές γίνονται σε μια εποχή που ο κλάδος μας αντιμετωπίζει  πολλά προβλήματα και ο εκπρόσωπός μας Αιρετός, δεν αρκεί να είναι το “μάτι και το αυτί” ,αλλά κυρίως η φωνή των συναδέλφων στα Υπηρεσιακά Συμ- βούλια. Είναι εκείνος που πρέπει με σοβαρότητα , ευπρέπεια, γνώση κι ανθρωπιά, αποφασιστικότητα, συνέπεια και επιχειρηματολογία να αγωνίζεται για διαφάνεια, αξιοκρατία, δικαιοσύνη και για την διαφύλαξη των δικαιωμάτων και της ίσης μεταχείρισης όλων των εκπαιδευτικών.

Όλα τα παραπάνω προσπαθώ να τα κάνω πράξη καθημερινά την τελευταία διετία ως Αιρετός ΑΠΥΣΠΕ Θεσσαλίας εκλεγμένος με την δική σας ψήφο και με τη δική σας δύναμη. Θεωρώ ότι έχω ανταποκριθεί στον ρόλο και στην αποστολή που με αναθέσατε και με κάθε πράξη μου τίμησα την ψήφο και την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπο μου.

Η πολύχρονη πορεία μου στην Εκπαίδευση, η λειτουργία και συμπεριφορά μου σε κάθε συνδικαλιστική θέση, θεωρώ πως μου δίνουν τη δυνατότητα να ζητήσω να με τιμήσετε εκ νέου με την ψήφο σας, ώστε να συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στο ΑΠΥΣΠΕ Θεσσαλίας. Δεσμεύομαι ότι θα αγωνιστώ με όλες τις δυνάμεις μου, για υπεύθυνη, αξιόπιστη και αποτελεσματική εκπροσώπηση όλων των συναδέλφων. Θα παλέψουμε μαζί για ένα καλύτερο αύριο, για την εκπαίδευση  τον εκπαιδευτικό και το μέλλον  των παιδιών μας.

Σας  ευχαριστώ. Πάντα  στη  διάθεσή  σας.

e-mail :  dimitrischasiotis61@gmail.com , Τηλ. 6972397439

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

*Χασιώτης  Δημήτριος

Υποψήφιος  στο  Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε.  ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ